08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GOCA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL U ELITI! Postrojila učesnike, pa im očitala bukvicu! Evo što su je iznervirali! (FOTO)

GOCA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL U ELITI! Postrojila učesnike, pa im očitala bukvicu! Evo što su je iznervirali! (FOTO)

Kao što su gledaoci do sada i navikli, Gordana Džehverović povremeno svraća u Elitu kako bi se uverila u to da li takmičari vode računa o higijeni,a sada je nastao karambol jer su je svi iznervirali zbog neodržavanja prostora čistim. 

– Ćao Zola, kako si? Ne možeš bez rijalitija? -pitala je Goca.

– Evo odlično, šta da ti kažem. Jedino tebi nije ušao rijaliti u krv -rekao je Zola.

Gde je Jeca, evo opet su ti uvalili vruć krompir -rekla je Goca.

Foto: RTV PINK printscreen

Goca Džehverović

 

Ajde Ša i Miona odma da počistite sto, da bude sve lepo čisto! Jao šta je ovo sa kupatilom, kakva je ovo prljavština, vi ovo niste čistili od prošle nedelje – naredila je Goca, a učesnici Elite su zaćutali jer su shvatili da je ona za sve u pravu. 

Inače čak se i u Eliti i dalje bruji o suočavanju Anel Ahmić i njenog bivšeg dečka Asmina Durdžića. 

Foto: RTV PINK printscreen

Goca Džehverović

 

Nakon što su se Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočili u studiju na Pinku i jedno o drugom ispričali najstrašnije tajne iz privatnog života, o njima ne prestaje da bruji javnost. Sada se povela polemika oko toga da li Asmin zaista ima sina ili ne, pa je isplivao ključni dokaz o svemu.

Aneli je u jednom momentu upitala Asmina gde mu je sin, a on je kao i do sada svaki put porekao da ima sina, ali je po svemu sudeži istina izašla na videlo.

Na Asminovom starom Fejsbuk profilu, on je imao na profilnoj fotografiji sliku sa jednim dečakom, a komentari ispod slike su dokalazi da Durdžić pored Nore ima još jedno dete.

BONUS VIDEO: