20/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GLUMICA IMALA TUMOR, A NIJE HTELA NA OPERACIJU! Evo kako je tada pričala o bolesti! Uspela uz pomoć JEDNE STVARI DA SE IZLEČI!

GLUMICA IMALA TUMOR, A NIJE HTELA NA OPERACIJU! Evo kako je tada pričala o bolesti! Uspela uz pomoć JEDNE STVARI DA SE IZLEČI!

Naša proslavljena glumica Zinaida Dedakin inače odavno ostavlja utisak vedre osobe, ali javnosti je nepoznat detalj da je uspela da se izbori sa zdravstvenim problemima o čemu je svojevremeno govorila. Naime, ona je saznala da ima tumor, ali je odlučila da ipak ne ode na operaciju. 

Foto: Printscreen/Youtube

Zinaida Dedakin

 

Tada se obratila za pomoć psihoterapeutu za kojeg kaže da joj je mnogo pomogao.

Da, ja sam se razbolela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome lečio? Lečili su me ljudi i ta njihova toplina. Verovala sam u „bele misli“, ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne verujete. Moja deca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji – ispričala je glumica, a potom dodala:

Foto: Printscreen/Youtube

Zinaida Dedakin

 

Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko veruje ili ne veruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama – ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”.

Ona je objasnila da je i uz pomoć psihoterapije, kojom je vratila ljubav i radost prema sebi, pobedila opaku bolest. Iako je imala zakazanu operaciju, na nju nije otišla jer se, kako kaže jer je smatrala da svojim metodama može da se izbori sa neprijateljem, koji se iznenada pojavio. Od tada smatra da je jako važno zahvaliti se na svakoj tegobi i doživljaju, jer iz svega što se čoveku dogodi u životu može izvući pouku.

BONUS VIDEO: