05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GLEDAOCI OSTALI BEZ TEKSTA ZBOG ASMINOVE REAKCIJE UŽIVO U PROGRAMU: Da li je moguće da je OVO uradio?! Aneli PREBLEDELA! (FOTO)

INFO

Aneli Ahmić je tokom prethodne večeri napustila imanje u Šimanovcima kako bi se pred kamerama susrela sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, ali susret nije prošao onako kako je planirala. Kada je stigla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, Aneli je pružila ruku Asminu, ali on nije želeo da joj uzvrati pozdrav. Umesto toga, odbrusio joj je da se skloni i ne prilazi mu, izražavajući nezadovoljstvo što ga je ona navodno dozivala od Nove godine. Ova neobična situacija odmah je privukla pažnju javnosti.

Skloni se! Ne prilazi mi! Odmakni se od mene – odbrusio joj je on, te odmah nastavio sa teškim rečima:

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin ne želi da se pozdravi sa Aneli

Nemam puno vremena, dozivaš me od Nove godine, treba da te bude sramota! – poručio joj je odmah on.

Kad si spavao sa mojom sestrom? – prvo ga je pitala ona.

Nisam nikad, ona je izbacila taj klip – branio se Durdžić.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin i Aneli se suočili Elita Zadruga 7

Od besa, Aneli je u jednom trenutku ustala i krenula na njega, a Asmin se požalio Jakovljevićevoj, kako bi smirila situaciju i obuzdala učesnicu „Elite“.

Skloni je, Dušice! Reci joj da sedne, da mi se ne približava – naveo je on.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin i Aneli se suočili Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, sinoć je u rijaliti programu „Elita“ došlo do prvog suočavanja između aktuelne učesnice Aneli Ahmić i njenog bivšeg partnera, Asmina Durdžića, a emocije su bile posebno uzburkane kod Anelineg donedavnog izabranika i cimera, Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, kada su se Aneli i Asmin prvi put sreli u studiju televizije Pink, primetno je bilo da je Janjušević reagovao vrlo burno. Kako je kamera mogla da uhvati, bivši košarkaš je neprestano vrteo glavom, pravio grimase i mlatio rukama.

BONUS VIDEO: