04/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„GLEDAM TE, ODLAZIŠ, ZOVEM TE, A TI SE NE OSVRĆEŠ…“ Udovica Marinka Rokvića sva slomljena od TUGE I BOLA, potresnim rečima se obratila javnosti: Drhtim kao prut (FOTO)

"GLEDAM TE, ODLAZIŠ, ZOVEM TE, A TI SE NE OSVRĆEŠ..." Udovica Marinka Rokvića sva slomljena od TUGE I BOLA, potresnim rečima se obratila javnosti: Drhtim kao prut (FOTO)

Majka Slavice Rokvić preminula je u 80. godini, a tužnu vest podelio je najpre pevač Nikola Rokvić, a potom i Marinkova udovica, koja se od majke oprostila putem svog Instagram naloga.

Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je, majko. Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini – napisala je Slavica.

Gledam te, odlaziš. Zovem te, a ti se ne osvrćeš. Ispravljena, uzdignute glave koračaš ka svom cilju. Drhtim kao prut na hladnom vetru i u trenu osetih da vetar postaje topliji. Ne, ne pričinjava mi se, znam da si to ti. Toplina tvoje duše i ljubavi rođenice moja, jača je i od smrti. Ona je večna, ostaje neprimetna da miluje i zagreje slomljena srca tvoje Suzane i Slavice. Neka ti je večna slava i hvala jedina naša majčice – piše u objavi uz fotografiju majke.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);