29/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GDE SU DVE, TU JE I TREĆA: Još jedna učesnica „Elite“ TRUDNA, kasni joj već mesec i po dana!

INFO

Već dvema učesnicama „Elite“ Milici Veličković i Aneli Ahmić potvrđena je trudnoća, a uskoro bi mogla da sazna da je u drugom stanju i Stefani Grujić kojoj mesečni ciklus kasni mesec i po.

Naime, njen dečko Danijel Dujković Munjez koji je nedavno napustio Belu kuću, oglasio se, te priznao da mu je teško što ovakvu informaciju iščekuju razdvojeni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefani Grujić mogla bi biti sledeća trudnica u „Eliti“

On je zatim komentarisao to što se Lazar Čolić Zola otkako je Munjez napustio rijaliti stalno mota oko njegove devojke jer shvatio je da gaji velike simpatije prema njoj.

Apsolutno njoj verujem, nemam problem sa tim, ukoliko ja vidim da je prešla granicu neću je pljuvati i pričati loše stvari, već ću je sačekati, pa ću rešiti sa njom. Ja sam rekao da njoj verujem 100 posto, to što Zola pokušava, meni je to tužno. Uvek nešto ostane nedorečen, vidim da gura neku priču. Neka puše 24/7 što se mene tiče, ali nije prešla granicu – rekao je Munjez za Pink.rs pa dodao:

Voleo bih da budem kraj nje, pošto joj ne kasni deset dana nego mesec i po!

Podsećamo, Milica i Terza su prvi par koji je saznao da čeka dete u rijalitiju, ubrzo za njima Aneli i Janjuš su se obradovali radosnoj vesti da će postati roditelji.

S obzirom na to da oni već imaju po ćerku iz prethodnih brakova, te još uvek skroz nerazjašnjene odnose sa bivšim partnerima, oko njih se zavrtela veća priča. 

S obzirom na to da se Zola poprečio između Stefani i Munjeza biće interesantno ispratiti šta će se dešavati kada i ona dobije potrvdu da čeka dete sa svojim dečkom koji je izašao iz „Elite“.

BONUS VIDEO: