17/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GASTOZ ULAZI U ELITU 8! ŠOK U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA! Evo kako je došao kod Dušice i šta je imao na sebi!

GASTOZ ULAZI U ELITU 8! ŠOK U STUDIJU U ŠIMANOVCIMA! Evo kako je došao kod Dušice i šta je imao na sebi!

Poslednji učesnik, koji večeras ulazi u Elitu 8 u Kuću odabranih jeste Nenad Marinković Gastoz! On je ujedno bio i najveće iznenađenje budući da je samo produkcija znala da će ući u Elitu 8! 

Foto: Printscreen/PINK

Nenad Marinković Gastoz

 

On je došao u studio u papučama, a nakon što se pozdravio sa Dušicom rekao je koliko se obradovao što će opet biti deo rijalitija u Šimanovcima.

Foto: Printacreen/Pink TV

Nenad Marinković Gastoz

 

Svašta mi se dešavalo u životu, ništa nisam sakrio. Još jedna stvar koju nisam uradio je da nisam deo vašeg rijalitija. Ja sam stvarno neko ko jeste iz ove priče i nemam šta da krijem. Uvek sam onakav kakav jesam, nikad nijednoj televiziji nisam zatvorio vrata. Mnogo je lepo ući ovde. Pričaću unutra o svom iskustvu vezanom za vreme koje sam proveo u zatvoru i mislim da će ljudi na mom primeru da shvate i nauče kako treba i kako ne treba – rekao je Gastoz.

Foto: Printacreen/Pink TV

Nenad Marinković Gastoz i Dušica Jakovljević

 

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija „Elita 8“, a portal INFO nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras „Odabrani“ takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći „Odabrani“ koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

Veliku pažnju privukao je ulazak Milice Dugalić, koja je odmah počela da peva dok je išla ka Kući odabranih. 

BONUS VIDEO: