20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GASTOZ IZVEDEN U PRATNJI OBEZBEĐENJA?! Ovo je RAZLOG zbog kog napušta Belu kuću!

GASTOZ IZVEDEN U PRATNJI OBEZBEĐENJA?! Ovo je RAZLOG zbog kog napušta Belu kuću!

Poznati rijaliti zavodnik Nenad Marinković Gastoz slovi za nekoga ko je na korak da osvoji Anđelu Đuričić koja ga je nekoliko puta već odbila, ali je priznala simpatije prema njemu.. 

Bivša devojka Zvezdana Slavnića gostovala je u radio-emisiji „Amnezija“, gde je između ostalog podelila i svoje utiske o Gastozu, pa najzad priznala da ima prolaz kod nje.

Foto: ATA Images

Anđela i Gastoz

Anđela je iskreno odgovarala na pitanja radio-voditelja Danijela Dujkovića Munjeza i Borislava Terzića Terze, koji su joj postavljali i potpitanja, pa je prvo prokomentarisala svoj verbalni sukob sa Nenadom tokom nominacija.

– On je simpatičan. Desilo se na nominacijama, jer stalno dobacuje, a trebao mi je fokus. To je bilo to. Iznervirala sam se – pravdala se ona zašto je burno odreagovala na opasku da izađe na piće sa Marinkovićem.

Iako mnogi samo odbrojavaju do trenutka kada će se nešto između lepe Crnogorke i jutjubera nešto dogoditi, zaboravljaju da Gastoz napolju, po svemu sudeći ima devojku o kojoj možete saznati više klikom na link, sa kojom će se frekventno viđati, s obzirom da će mu dovoditi ljubimca u Belu kuću na 10 dana, kako se dogovorio sa produkcijom pred ulazak u rijaliti.

INFO

Foto: Instagram.com/menejeblam

Gastozova devojka

– Devojka živi u Gastozovom stanu. Nisu raskinuli, sa ovakvim devojkama se ne raskida. To što se on sprda unutra, nema veze. On zna da su prave vrednosti napolju, zato je i tražio da viđa pomeranca (devojku). Unutra su one za pražnjenje. Doviđenja, kako ste – stoji u opisu objave koja je osvanula na društvenim mrežama.

Kako se dalje navodi, Gastozu će devojka dovoditi ljubimca u Šimanovce pod pratnjom obezbeđenja na 10 dana, a kako se pretpostavlja, s obzirom da je Gastoz u rijalitiju već drugu nedelju, oni su se već jednom videli.

BONUS VIDEO: