05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Finalista „Zvezda Granda“ je unuk bosanske muzičke legende: Bosanac otkrio detalj, koji može uticati na ISHOD TAKMIČENJA!

Vesti

Večeras se održava veliko finale takmičenja „Zvezde Granda“, a tokom predstavljanja finalista gledaoci su imali priliku da vide borbu između dva takmičara sa potpuno različitim muzičkim stilovima, od kojih je jedan unuk bosanske muzičke legende. 

Naime, Petar Krekić iz Beograda, predstavnik tima Viki Miljković, oduševio je žiri i publiku narodnjačkim repertoarom, osvojivši maksimalan broj glasova. Sa druge strane, Mirza Pandur iz Sarajeva, član tima Snežane Đurišić, impresionirao je izvođenjem pop pesama.

Oba takmičara su dobila šest glasova od strane žirija, ali pravilo takmičenja nalaže da samo jedan od njih može direktno ući u finale. Nakon dodatnog nastupa i glasanja žirija, Mirza Pandur je proglašen finalistom, osvojivši 4 glasa, dok je Petar Krekić dobio 2 glasa.

Marija Šerifović je istakla hrabrost i šarm Mirze Pandura, pohvalivši njegovu izvedbu kroz čitavo takmičenje. Ana Bekuta je primetila napredak kod oba takmičara, dok je Saša Popović nagovestio da će naredna sezona takmičenja biti izuzetno jaka, zahvaljujući talenatima poput Petra i Mirze.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Stojković Bosanac otkrio da je Mirza unuk Eda Pandura

 

Jedan od neobičnih momenata tokom emisije bio je trenutak kada je Dragan Stojković Bosanac otkrio da je Mirza Pandur unuk legendarnog pevača Eda Pandura, što je izazvalo iznenađenje u studiju. 

– Tvoj deda je Edo Pandur. On je bio legenda Sarajeva i pevač Radija Sarajeva i jedan od retkih u Bosni koji je starogradske pesme pevao fantastično. Evo sa dede na unuka – otkrio je Bosanac, što je sve u studiju ostavilo u šoku, budući da je takmičar krio čiji je unuk.

BONUS VIDEO: