08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

FILIP CAR NAPRAVIO NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Muk u studiju, bivši zadrugar STAO IZMEĐU Maje i Krofaka!

FILIP CAR NAPRAVIO NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Muk u studiju, bivši zadrugar STAO IZMEĐU Maje i Krofaka!

U večerašnjoj emisiji ,“Narod pita“ voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković i Stanislava Krofaka, koji su definitivno stavili tačku na njihov odnos. U jednom trenutku, po samom početku emisije, Maja je otkrila da je Stanislav bio kod nje dva puta u stanu i da su imali vrelu akciju. 

U emisiju se u jednom trenutku uključio slušalac koji je izrešetao bivši par pitanjima.

– Maja je meni mnogo draga i prošle godine sam je kritikovao zbog veza. Rijaliti veze se deševaju da bi tvoji miomci dobili na popularnosti. Za mene si ti prava pobednica. Ti i Aneli. Maja uvek diže atmosferu i ona je za mene broj jedan. O stanislavu nemam loše mišljenje kao osobi, već zbg njegovog ponašanja prema Maji. Nije mi on za Maju, nije mi Maja za njega – rekao je slušalac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

– Sve dok se ne zavrti taj ringišpil u mojoj glavi – nasmejala se Maja sasvim slučajno.

-To su te tajne poruke upučene Filipu Caru – zaključio je voditelj.

Maja je nakon toga pokušala da se opravda, ali sasvim izvesno, bezuspešno.

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car

Podsećamo, Car je prvi podelio fotografiju uz pesmu Đorđa Balaševića „Ringišil“, dok je Maja nedavno objavila sliku crne mačke sa plavim očima, što je izazvalo pažnju vernih fanova. Interesantno je to što se Maja nedavno snimala uz istu pesmu na rođendanu Ane Radulović, a sada je ponovo podelila tu pesmu na svom Instagram profilu. Dodatno, i Filip i Maja su ranije koristili svoje storije kako bi „peckali“ jedno drugo, što je uvek izazivalo pažnju njihovih pratioca.

BONUS VIDEO: