20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„FATON HAJRIZI BI UBIO SVAKOG KO MU SE NAĐE NA PUTU“: Direktor takozvane policije sa severa KiM Veton Eljšani izneo šokantan podatak o teoristi OVK!

"FATON HAJRIZI BI UBIO SVAKOG KO MU SE NAĐE NA PUTU": Direktor takozvane policije sa severa KiM Veton Eljšani izneo šokantan podatak o teoristi OVK!

Albanski državljanin Faton Hajrizi i pripadnik OVK-a ubio je 18. jula srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) u Loznici, a likvidran je nakon 36 sati od zločina. Javnost je danima pratila slučaj nezapamćenog ubistva, a ovim povodom oglasio se i zamenik direktora policije na severu Mitrovice tzv. države Kosovo, Veton Eljšani.

Elšani, kako prenosi Lajmi.net, ispričao je da bi albanski terorista Faton Hajrizi ubio svakog ko bi mu se isprečio na putu njegovog oslobođenja.

– Faton Hajrizi ubio bi svakog ko bi mu se isprečio na putu njegove slobode. Ne bi bio iznenađen da je umesto srpskog policajca ubio kosovskog pripadnika MUP-a. Nema nikakve razlike između policajaca. Fatonu Hajriziju bila je nebitna nacionalnost, on je samo gledao kako da se domogne slobode – rekao je između ostalog Veton Elšani govoreći o Hajriziju.

– Ponavljam, ishod bi bio isti da je Fatona Hajrizija zaustavio neki kosovski policajac.

Kako je zatim naveo, Faton Hajrizi doživeo bi istu sudbinu i od strane kosovskih policajaca.

Želim da naglasim da bi kosovska policija postupila isto kao i pripadnici MUP-a Srbije, koji su ubili Fatona Hajrizija. I mi bi pucali da je on otvorio vatru na nas, dogodilo bi se isto što i u Loznici – navodi direktor policijske ispostave u Mitrovici tzv. državi Kosovo.

– Faton Hajrizi bio je osoba koja je iza sebe imala bogatu senzacionalnu krimalnu prošlost. Tako da ne iznenađuje ovakav ishod situacije.

Pa da podsetimo, 6. jula Faton Hajrizi pobegao je po deveti put iz zatvora Smrekovnica. Tokom bekstva imao je brojne jatake koji su mu omogućili i prevoz iz Preševa ka Loznici. Na redovnoj kontroli graničnog punkta u Lipničkom Šoru kod Loznice, te večeri 18. jula, sat vremena iza ponoći došlo je do krvoprolića – Hajrizi je ispalio nekoliko hitaca u sprskog policajca dok je drugog policajca Vjekoslava I. (50) teško ranio.

Nakon ubistva, beži u peške u nepoznatom pravcu, ali nakon opsežne potrage pripadnici MUP-a Srbije su ga locirali i on je pružajući otpor i pucajući na policajce likvidiran na 12 kilometara od Lipničkog Šora.