13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

EVO ŠTA JE UROŠ STANIĆ REKAO POLICIJI NAKON NAPADA! Nadležne službe intenzivno tragaju ZA OVIM MOMKOM!

EVO ŠTA JE UROŠ STANIĆ REKAO POLICIJI NAKON NAPADA! Nadležne službe intenzivno tragaju ZA OVIM MOMKOM!

Učesnik rijalitija „Zadruga 7 – Elita“, Uroš Stanić, juče je doživeo napad u prodavnici, nakon čega je izjavio da se oseća jako uplašeno i prinuđen da promeni mesto boravka. Stanić je istakao da ga vrat jako boli, te da je primio terapiju, ali i da se oseća jadno jer nije uradio ništa što bi izazvalo napad na njega.

Foto: Instagram.com, Shutterstock

Uroš Stanić

– Jako me je strah. Moram da promenim mesto boravka na nekoliko dana, dok se nasilnik ne pronađe. Vrat me jako boli, dobio sam terapiju. Osećam se jadno, jer ništa nisam uradio da me neko napadne. Policija traga za njim, nadam se da će ga uskoro pronaći. Ne smem više da šetam sam ulicom. Ono što sam čuo je da se ponašao neprikladno prema zaposlenima i ranije u prodavnici gde se desio incident. Moja majka se jako potresla, loše je. Ne mogu da je smirim. Ona će doći kod moje drugarice, gde ću boraviti kako bi me videla – rekao je Uroš kroz suze. 

Policija traga za napadačem

Uroš Stanić je istakao da je policija angažovana i da se nadaju da će napadač biti pronađen uskoro. On je izjavio da se oseća nesigurno i da se ne usuđuje da šeta sam ulicom. Takođe, izrazio je zabrinutost za svoju majku koja je jako potresena celim događajem.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić

Detalji napada

– Ušao sam u prodavnicu jer trafike nisu radile. Meni nepoznat momak mi se obratio rečima: „Kuda ide ovaj svet? Pe***čino“. Tada me je to lice udarilo svojom desnom rukom u donji deo vrata i izašao iz prodavnice. Kad sam izašao, rekao sam mu da ću pozvati policiju ako nastavi da me maltretira. Krenuo je da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu! Od opisa za to lice mogu da izjavim da je visok oko 180 cm, nosio je šorts bele boje, belu majicu, kraću bradu, oko 30 godina – izjavio je Uroš za „Pink“.

Nepristojne ponude i prethodni incidenti

Uroš Stanić je nedavno otkrio da je dobijao nepristojne ponude od mnogih oženjenih muškaraca, među kojima su bili i oni sa javne scene. Takođe, spomenuo je da se napadač ranije neprikladno ponašao prema zaposlenima u istoj prodavnici gde se desio napad.

Na kraju, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će policija uspeti da pronađe napadača. U međuvremenu, Uroš Stanić je doneo odluku da promeni mesto boravka radi sopstvene sigurnosti.

BONUS VIDEO: