29/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

EVO KAKO IZGLEDA SNAJKA OPAKOG ZVICERA! Došla u sud obučena u belo i tvrdila da ne zna čime joj se bavi muž o kojem su BRUJALI MEDIJI!

EVO KAKO IZGLEDA SNAJKA OPAKOG ZVICERA! Došla u sud obučena u belo i tvrdila da ne zna čime joj se bavi muž o kojem su BRUJALI MEDIJI!

Nervoznu i napetu kriminalnu grupu Veljka Belivuka koja pred Specijalnim sudom  u Beogradu već godinu dana odgovara za sedam monstruoznih ubistava i druga teška kriminalna dela, danas je razonodilo svedočenje Aleksandre Živković, doskorašnje snajke njihovog šefa Radoja Zvicera.

Da je tako govorili su njihovi osmesi, međusobne komunikacije i pogledi upućeni dopadljivoj 33- ogodišnjakinji.

Foto: INFO.rs

Aleksandra Živković

 

Ona se izjasnila da ne poznaje nikog od optuženih, pošto je pokušala da ih bolje osmotri.

Poznajem Belivuka i Miljkovića samo sa televizije – rekla je Aleksandra gledajući ka njima i izazvala smeh u boksu za optužene.

Ove nazad? Ni ne vidim iskreno – rekla je o drugim optuženima umesto konkretnog odgovora o poznanstvu sa njima, 

Foto: INFO.rs

Aleksandra Živković

Aleksandra je svedočila u odnosu na činjenicu da je na njenom placu u aprili 2019. u Surduku uz obalu Dunava, spaljeno na lomači telo Gorana Mihajlovića.

Ona tvrdi da je to saznala od policije kada su joj zakucali na vrata.

A o svom suprugu Radoju Živkoviću, visokokotiranom pripadniku „kavačkog klana“, inače bratu od ujaka Radoja Zvicera, otkrila je da joj je konačno bivši.

Od decembra 2015. do skori nismo uspeli da se razvedemo. Sada smo razvedeni – rekla je Beograđanka šatirane kose odevena sva u belo.

Foto: sozcu.com.tr

Radoje Živković

Kazala je i da Živković naslednike nije video pet godina.

Belivukovi „vojnici“ su se šalili da je Aleksandra kao mlada došla u belom da nađe novog muža dok je ona konstatovala da joj je strašno da odgovara pred sudom.

Nikog od prisutnih nije ubedila kada je rekla da ne zna čime se bavi njen bivši suprug sa kojim ima dvoje dece, iako svekolika javnost zna da je godinama bio u bekstvu za različita krivična dela, da je od rane mladosti u sukobu sa zakonom i da je prošlog septembra uhapšen u Istanbulu zbog ubistva „škaljarskog vođe“ Jovana Vukotića.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);