08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ERMINA PAŠOVIĆ SE OBRATILA MARIJI KULIĆ! Reči su mnoge šokirale, evo šta je rekla o njenom unuku Željku!

ERMINA PAŠOVIĆ SE OBRATILA MARIJI KULIĆ! Reči su mnoge šokirale, evo šta je rekla o njenom unuku Željku!

Bivša rijaliti učesnica Ermina Pašović odgovorila je na prozivke majke Miljane Kulić, Marije Kulić, te je nije štedela. Ona je napisala kako se ophodila prema njenoj porodici i u kojim trenucima im se posebno našla.

– Dve stvari još i završavam. Prvo, ja ne štitim nikoga, ni Tamaru kao što sad polemišu, rekla sam: „Vi što imate sa Tamarom rešavajte sa njom, ja sam došla da zastupam sebe i da otkrijem istinu za Mateu“. Ja, a ni Tamara nismo znale za to pre „Elite“ tek kad se javno saznalo. Kao što imaju prepiske između Rešićke i Matee gde se to potvrđuje. Druge teme za njih i Tamaru – nek oni rešavaju što su započeli. Drugo, Marija Kulić ima pravo da iznosi šta hoće, ja se držim tog da sam joj bila najbolji čovek sa najboljom dušom koji je ikad ušao u rijaliti, dok sam Željku slala paketiće, što sam od srca radila, a pošto je Željku 27.07 rođendan, želim mu od srca sve najbolje. To dete je jedan prepametan dečak i želim mu sve najbolje u životu, puno uspeha, zdravlja i sreće – poručila je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ermina Pašović

 

Podsećamo, ranije u toku dana kontroverzna učesnica rijaliti šou-programa „Elita“, Miljana Kulić, raspala se uživo u emisiji, nakon što je za crnim stolom pokrenuta tema o najtežim trenucima u životu. Naime, Kulićeva je istakla da ju je smrt bake duboko pogodila, te da će taj trenutak pamtiti do kraja života.

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija i Miljana Kulić

 

Kako je istakla, njih dve su bile mnogo vezane, te dodala da joj je ona, posle roditelja, bila sve u životu.

Foto: INFO.rs

Ermina Pašović

 

 U životu mi je najteže pala smrt moje bake, to je majka moje mame. Umrla je 24. septembra, dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, volela sam je pored svojih roditelja najviše na svetu. Bila mi je sve u životu… Dosta vremena sam provodila sa njom. Imala je toliko unučića, a sve što je imala htela da prepiše na moje ime. Uvek je govorila: „Miljana se u životu neće snaći“. Žao mi je što je umrla, što nije videla šta je sve Miljana postigla u životu… Mnogo sam je volela – istakla je Miljana sa suzama u očima.

BONUS VIDEO: