27/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

EPS RASPISAO KONKURS ZA POSAO: Ovo je prilika za šest mladih inženjera, radno iskustvo nije potrebno! Evo koji su uslovi!

EPS RASPISAO KONKURS ZA POSAO: Ovo je prilika za šest mladih inženjera, radno iskustvo nije potrebno! Evo koji su uslovi!

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS AD) raspisalo je konkurs za posao za mlade elektro inženjere na poziciji dispečera.

Ovo je prilika da prvi posao dobije šest inženjera ili studenata master studija sa ili bez iskustva i oni će raditi u Sektoru za dispečersko planiranje i upravljanje proizvodnjom, saopštio je danas EPS AD.

Za posao inženjera za replaniranje i operativno energetsko upravlanje – dispečera, potrebno je da kandidat ima završene master akademske studije ili završene osnovne studije i master akademske studije u toku.

Kandidati bi trebalo da budu sa studija elektro struke, smer energetika, i od njih se očekuje znanje engleskog jezika na srednjem nivou.

Za ovu poziciju nije potrebno radno iskustvo i ovo je prilika za mlade stručnjake da dođu do prvog posla i da steknu dragoceno iskustvo, navodi se u saopštenju.

V.d. generalnog direktora EPS AD Dušan Živković izjavio je da je Konkurs potvrda da EPS ceni mlade i obrazovane kadrove koji žele da daju svoj doprinos profesionalizaciji i modernizaciji kompanije.

EPS na ovaj način motiviše mlade inženjere da svoju karijeru grade u najvećoj energetskoj kompaniji i da ostanu da žive i rade u Srbiji i zato ih pozivam da se prijave„, rekao je Živković.

Prijave na konkurs sa biografijom na EPS obrascu i skeniranim diplomama mogu se poslati na adresu ljudski.resursi@eps.rs do 7. oktobra.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);