20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ELITA 8 UŽIVO: OPLJUVAO ANELI KAO NIKO – ON JE PRVI TAKMIČAR koji večeras ulazi u Belu kuću!

ELITA 8 UŽIVO: OPLJUVAO ANELI KAO NIKO - ON JE PRVI TAKMIČAR koji večeras ulazi u Belu kuću!

21:16

Ulazi PRVI TAKMIČAR druge večeri, Dragomir Mijatov. Dragomir je rekao da mu Aneli nije lepa i da su je sestetske operacije samo poružnele, ali da je video jednu simpatičnu takmičarku. Dragomir nije imao milosti ni prema tome što je Aneli učinila Asminu Durdžiću i istakao je da se na prevaru ne odgovara prevarom, kao i da mu nije jasno što se vratila na mesto gde je bila povređena od strane Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Printscreen/PINK

Dragomir Mijatov

Podećamo, Aneli je u Elitu 7 ušla sa pričom da joj je Stanija Dobrojević otela muža, potom je iznosila sknadalozne stvari o ocu svog deteta, Asminu Durdžiću, a završila je u kratkotrajnoj romansi sa Janjušem, sa kojim je očekivala bebu u pomenutom rijalitiju. 

21:14

Povratak u studio kod voditeljke Dušice Jakoviljević. Dušica je ponosno istakla uspehe Željka Mitrovića, a njegove „cipele“ kojima je prešao vodu su je posebno oduševili.

21:08

Podsećanje na spektakularno prvo veče i na prvo obraćanje direktora ružičaste televizije, Željka Mitrovića.

Foto: Printscreen/PINK

Prvo veče Elite 8

– Veoma sam srećan što mogu da oglasim da počinje rijaliti! Ali pre nego što počne, želim da kažem da nam je rođendan i da slavimo  30 godina, kao i da poklone ne primamo, ali poklone dajemo! Deci bez roditelja, bolesnoj deci i mnoge druge kojima je potreban nećemo zaboraviti, a najveći poklon ćemo dati gledaocima! Ne samo preko Narodne i Red TV, već i putem ovog rijalitija. Zato želim da kažem: NAJVEĆI RIJALITI NA SVETU JE ZVANIČNO OTVOREN – rekao je sinoć kreativni direktor televizije, Željko Mitrović.

21:04

Brazilske igračice ukrašene šarenim perjem zaigrale su egzotičan ples pred Belom kućom. Performans je čitav auditorijum ostavio bez daha!

Foto: Printscreen/PINK

Plesačice

21:00 

Počinje uzbudljivo drugo veče Elite 8! Dušica Jakovljević je i ove večeri pozdravila čitav auditorijum.

Foto: Printscreen/Pink TV

Dušica Jakoviljević pozdravlja auditorijum

Večeras pratimo drugo veče ulazaka u osmu sezonu najpopularnijeg rijalitija na našem prostoru, a ova sezona noci naziv „Elita 8“. Osma sezona je posebna jer Pink televizija ove godine slavi trideset godina postojanja. Da bi obeležili ovaj jubilej, produkcija je odlučila da nadmaši sve prethodne sezone, ne samo u broju učesnika, već i uvođenjem iznenađujućih novina.

Foto: Printscreen/PINK

Prvo veče Elite 8

Ove godine, ulasci su podeljeni na dva dana, što povećava napetost i uzbuđenje među svima nama. Sinoć ste putem portala INFO imali priliku da pratite situaciju na imanju u Šimanovcima iz minuta u minut, te i večeras nastavljamo sa dobrom praksom. Detalji druge večeri su čuvani u strogoj tajnosti, stoga jedva čekamo da vidimo šta su nam to za večeras pripremili i zato pratite Republiku i noćas!

BONUS VIDEO: