23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

EKSKLUZIVNO: STRUČNJACI KOJI VEŠTAČE UBICU IZ RIBNIKARA U POTPUNOM ŠOKU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

INFO

Srpski telegraf u izdanju za sredu 10. jul donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

EKSKLUZIVNO: STRUČNJACI KOJI VEŠTAČE UBICU IZ RIBNIKARA U POTPUNOM ŠOKU!

Maloletni monstrum Kosta Kecmanović, koji će krajem jula napuniti 15 godina, nema nikakvih emocija, ne pokazuje kajanje, potpuno je ravnodušan prema užasnoj činjenici da je 3. maja prošle godine u školi ubio devetoro drugara i školskog čuvara.

Ovo je, kako saznaje Srpski telegraf, suština onoga što su do sada utvrdili stručnjaci različitih specijalnosti koji su veštačili monstruma iz „Ribnikara“, koji je smešten na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu.

ČINJENICE O PROJEKTU JADAR JASNE: Bezbedni su i voda i zemlja!

Otpad iz rudnika „Jadar“ ne bi ugrozio životnu sredinu zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama koje bi bile primenjene tokom rada rudnika i fabrike. Iako protivnici ovog projekta tvrde da će otpad iz rudnika litijuma zagaditi vodu, činjenice govore nešto sasvim drugačije.

Nezavisni stručnjaci su u Studijama procene uticaja na životnu sredinu zaključili da je predviđena tehnologija odlaganja suvog otpada sa predviđenim merama zaštite u potpunosti izvodljiva i sa minimalnim uticajem na životnu sredinu i zdravlje ljudi.

VELIKO PRANJE PARA U AMANU: Padaju i SNS funkcioneri

U velikoj akciji Uprave kriminalističke policije i poreske policije juče su nastavljena hapšenja i pretresi u vezi s velikom pljačkom zbog koje su već iza rešetaka čelni ljudi trgovinskog lanca „Aman“ i građevinske firme „Aman ril estejt“ (vidi okvir).

ORBAN PISAO EU: Ukrajina gubi 50.000 vojnika mesečno!

Mađarski premijer Viktor Orban poslao je Evropskom savetu tajno pismo u kojem prenosi direktne poruke Vladimira Putina, piše portal Politiko, koji ironično zaključuje da bi Orban posle svega mogao da bude „na audiciji za portparola Kremlja“.

U pismu upućenom predsedniku Evropskog saveta Šarlu Mišelu i podeljenom s ostalim članovima Evropskog saveta izlaže se Putinovo razmišljanje o statusu njegovog rata u Ukrajini – i šta Orban smatra da bi trebalo da budu sledeći koraci Evropske unije.

 

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 11. jul 2024. godine

BONUS VIDEO