21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

EDITA JAVNO PRETI KARLEUŠI, NE BIRA SREDSTVA: Imam tvoja UMETNIČKA DELA, koja si SLALA… (FOTO)

Vesti

Muzička zvezda Jelena Karleuša juče je reagovala na ponašanje nekoliko svojih kolega, a ničim izazvana u priču se ubacila pevačica Edita Aradinović. Karleuša i Edita mesecima ratuju, a Aradinovićeva je juče očigledno iskoristila Jelenino ime za ličnu reklamu.

Foto: Instagram.com

Edita je juče udarila na Karleušu

Nek neko objasni onoj Ku*veuši, đonu ljudskom, izmetu, šizofrenoj budaletini, „majci“, „pevačici“, „mafijašici“ s Fontane, koju samo moj ćale nije opalio jer nije stigao, ultra mega giga borbenoj nakazi, sa šest tona plastike, čije će telo, kad umre, nakon 500 godina ostati čitavo jer… plastika – započela je Edita u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, pa nastavila:

Nek joj objasni neko da ne može ONA, tako velika, da sudi i traži pravdu. HELLO!!! Bakutice na steroidima, džaba ti svi ti kilometri pređeni kad Duško hoće Seve, ovaj moj te izje*o i šutnuo ko pseto, šta joj hoćeš? Smiri se, ženo, sutra neko treba na sahranu da ti dođe! Sigurno ti neće doći Gazda Paja, Desingerica, reperi treperi, košarkaši… – dodala je pevačica, pa zaključila:

Možda eventualno Milica P. i to preko veze. Hajde, smiri se, gade ljudski, smiri se.

Vesti

Foto: Instagram.com

Edita izreklamirala pesmu nakon objave

Da traži reklamu preko Karleuše, pokazao je njen naredni stori, na kom je ispromovisala svoj novi duet. Karleuša je brzo odgovorila Editi. 

Pozdrav za Editu uz „Na putu sam da ti ukradem dečka“ – citirala je svoje stihove Karleuša, a stori je u međuvremenu obrisala.

Vesti

Foto: Instagram.com

Karleuša odgovorila Editi

Edita se ponovo oglasila, te zapretila Karleuši, ali je i ona stori obrisala.

Vesti

Foto: Instagram.com

Edita nastavlja rat sa Karleušom

Ah, Jelena, nemaš šta više da mi ukradeš i za to hvala što si mi skinula bedu s vrata, ali kad već „kradeš“ tuđe otpatke, onda nemoj posle: „Kriva mi Seve“, itd… Nisam došla da se prepucavam sa tobom, luđakinjo, nego si se svima popela na k***c i pod hitno nešto povodom toga da uradiš! Pod hitno! – napisala je Edita, a onda dodala minijaturnim slovima:

P. S. Imam tvoja umetnička dela koja si slala M – poručila je Aradinovićeva.

Vesti

Foto: Instagram.com

Edita zapretila Karleuši

BONUS VIDEO: