23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DŽENAN LONČAREVIĆ ŽELI DA ZAŠTITI DECU: Isplivali novi detalji RAZVODA popularnog pevača!

Vesti

Domaću javnost juče je šokirala vest da se popularni pevač Dženan Lončarević nakon 25 godina braka razvodi od svoje supruge Samire Lončarević, sa kojom je dobio dvoje dece. Njih dvoje su se upoznali pre nego što je on postao poznat, a ona je juče potvrdila da se razvode.

Sada su pojavili novi detalji. Kako izvor tvrdi, pevač koji je karijeru gradio bez skandala, trudi se da u ovom momentu decu zaštiti od svega lošeg.

Foto: printscreen/youtube

Dženan Lončarević želi da zaštiti decu

Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir – navodi izvor za „Alo!“ i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju.

Kako nam je dalje izvor otkrio, Lončarević je spreman da se odrekne svega zarad dobrobiti dece i supruge, a pitanje alimentacije neće predstavljati problem. 

Za razliku od većine turbulentnih razvoda, Dženan se trudi da se sve završi u prijateljskom tonu. Iako za 25 godina imaju i loše i dobre trenutke, spreman je svega da se odrekne zarad dobrobiti supruge i dece. Nisu sporne ni alimentacija ni vreme koje želi da provodi sa decom. I onako sve ove godine zaradjuje kako bi porodici obezbedio lep život. Živi skromno i ništa mu i ne treba. Pitanje je kako će se razvod odigrati, i da li će biti problematičan, ali sasvim je sigurno da će dati sve od sebe da bude fer, korektan i da deca ne osete negativne posledice tog rastanka – zaključuje izvor.

Vesti

Foto: Vesti

Dženan Lončarević spreman na sporazumni ravod

BONUS VIDEO: