08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DŽEJ LO SLAVILA ROĐENDAN, OD BENA AFLEKA NI TRAGA NI GLASA! Više nema sumnje da je njihov brak PUKAO!

Vesti

Muzička zvezda Dženifer Lopez je proslavila 55. rođendan proteklog vikenda u Hemptonsu, a na zabavi koju je organizovala povodom svog velikog dana jedna stvar je svima upala u oči – među zvanicama nije bilo ni traga ni glasa od Bena Afleka! Ovo je dodatno potvrdilo sumnje da je brak Džej Lo i Afleka definitivno pukao.

Sudeći po fotografijama, može se pretpostaviti da je tema zabave bila hit serija „Bridgerton“. Gosti su se pojavili u raskošnim izdanjima.

Pevačicin rođendan je u sredu, ali odlučila je da za svoje prijatelje ekstravagantnu proslavu priredi za vikend. Ona se oko čitave organizacije poprilično potrudila, pa je čak organizovala dolazak kočije, a na dan proslave je objavila fotografiju radujući se rođendanskoj zabavi.

Danas će biti divan dan. Srećna subota svima – napisala je Dže Lo uz fotografiju na Instagramu.

 

 

Na proslavi je viđena njena majka Gvadalupe Rodrigez i nećaka, a zabavljala se i glumica Sara Džesika Parker. Ipak, na vidiku nije bilo Bena Afleka, za kog kruže glasine da već dva meseca živi odvojeno od Dženifer.

Par navodno prodaje i vilu na Beverli Hilsu koja vredi 60 miliona dolara. Kako je TMZ ranije pisao, Džej Lo i Ben su kuću prodavali u tajnosti, ali im to nije uspelo, pa su odlučili da ubrzaju stvar i da javno ponude kuću na oglasima.

Taj luksuzni dom su nedavno renovirali, a u njemu se nalazi 12 spavaćih soba i čak 24 kupatila. Uz kuću je na prodaju i bazen, sportski objekt od 5000 metara kvadratnih, vinska soba, pozorište, frizerski salon…

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

 

Dženifer i Ben se još nisu oglasili povodom spekulacija o svom razvodu, ali nisu viđeni zajedno u javnosti od 5. juna. Ipak, izvor za Daily mail tvrdi da njihovom braku nije došao kraj.

Dženifer se nada da će spasiti svoj brak s Benom – objasnio je izvor.

Inače, Dženifer je viđena kako provodi vreme s Benovom decom, a mnogi pretpostavljaju da je to znak kako želi da popravi odnos s glumcem.

 

 

BONUS VIDEO: