06/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DUŠICA BACILA OKO NA LAKIĆA?! Hit scena na Farmi, učesnica odmah smislila kako da mu suptilno priđe!

DUŠICA BACILA OKO NA LAKIĆA?! Hit scena na Farmi, učesnica odmah smislila kako da mu suptilno priđe!

Na jutrošnjem sastanku u rijalitiju Farma 8 kada su učesnici raspodelili zadatke, devojke su krenule u kuhinju i bacile se na pripremu hrane. Aleksandra Jakšić je sekla meso, pa je jedan komad odvojila za Nikolu Lakića. Dušica Topić odmah se ponudila da mu odnese.

Daj Lakiću – rekla je Aleksandra.

On je meni dao keksić – dodala je Dušica.

Daj ja ću – ponudila se Lili.

Foto: Narodna TV

Haos na Farmi 8 zbog Nikole Lakića

 

– Ajde ja ću on je meni dao keksić, daj mi samo jedno – tražila je Dušica.

Evo odnesi mu ti za tebe i njega – rekla je Aleksandra.

Foto: Narodna TV

Haos na Farmi 8 zbog Nikole Lakića

 

Ma nemoj radi fore sam htela. Odmah bi krenuli da me zezaju, ne mogu ako je zauzet – dodala je Dušica, pa mu je meso ipak odnela Lili.

Dušicu Topić već neko vreme ukućani povezuju sa Nikolom Lakićem. Često joj postavljaju pitanja da li joj se on dopada, ali Dušica redovno odbija da daje potvrdan odgovor jer je Lakić zauzet.

Inače, u toku emisije „Igra istine“ došlo je do žestokog sukoba između učesnika rijalitija „Farma 8“ Bobana Bašanovića i Nikole Lakića. Nakon što je Srđan postavio pitanje Aleksandri, Lakić je burno reagovao na Bobanovo prisustvo i počeo da mu se unosi u lice. Ova konfrontacija je izazvala tenziju među ostalim učesnicima i šokirala gledaoce.

Naime, situacija je eskalirala kada je Lakić počeo vređati Bobana, koji je pokušavao smiriti situaciju tvrdeći da nikoga nije dirao. Međutim, Lakić je nastavio s povišenim tonom i agresivnim gestikulacijama, izazivajući dodatnu napetost u kući, zbog čega su hitno reagovali i pripadnici obezbeđenja.

BONUS VIDEO: