20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DUPLO SLAVLJE KOD ĐURIČIĆA! Bivši rijaliti takmičari napravili pravi spektakl – OVAJ TRENUTAK će pamtiti dok su živi! (GALERIJA)

DUPLO SLAVLJE KOD ĐURIČIĆA! Bivši rijaliti takmičari napravili pravi spektakl - OVAJ TRENUTAK će pamtiti dok su živi! (GALERIJA)

Rijaliti igrač i voditelj Miki Đuričić juče je proslavio dvostruki jubilej – krštenje svog sina Arsenija i njegov prvi rođendan. Proslava je organizovana na jednom salašu, gde su se okupili brojni prijatelji, članovi porodice, ali i poznate ličnosti iz sveta rijalitija.

Emotivni trenuci sa slavljenikom

Jedan od najdirljivijih trenutaka proslave bio je kada se mali Arsenije našao u naručju Jovane Tomić Matore, koja je sa oduševljenjem pozdravila prisutne na druženju. Fotografija na kojoj Matora drži u naručju malog slavljenika i izražava svoju ljubav prema njemu naišla je na veliku pažnju javnosti. Uz to, mali Arsenije je tokom slavlja zaspao, pružajući nežne i nezaboravne trenutke okupljenima.

Ponosni tata i prisustvo poznatih ličnosti

Na proslavi su se osim ponosnog oca Mikija Đuričića našli i drugi poznati učesnici rijaliti programa, kao što su Osman Karić i njegova partnerka Kristina, kao i Mikica Bojanić. Atmosfera je bila vesela i srdačna, a prisustvo brojnih poznatih ličnosti doprinelo je posebnom šarmu ovog događaja.

Ovaj događaj je svakako bio važan i emotivan trenutak za Mikija Đuričića i njegovu porodicu, a slike sa proslave oduševile su mnoge na društvenim mrežama. Srećan rođendan i krštenje malom Arseniju, uz mnogo ljubavi i sreće u njegovom životu, bila je poruka koju su uputili prisutni, čime je ova proslava postala još dragocenija.

BONUS VIDEO: