30/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DUGO SEDITE? Šta obavezno treba da radite da vas ne bi više bolela leđa!

Bol, Leđa

Zaboravite na nelagodu, bolove u leđima i sve negativne posledice koje donosi dugo sedenje. Sada postoji jastuk za sedenje koji je tu da vam pruži ultimativnu podršku i udobnost tokom svakog trenutka provedenog u sedećem položaju. Pogledajte ga OVDE.

Kako čini vživot boljim?

Prilagođava vam se: koristi naprednu tehnologiju memorijske pene koja se trenutno oblikuje prema vašem telu i trenutnom položaju. Bez obzira da li sedite za stolom, u kancelarijskoj stolici, fotelji, ili čak u automobilu, ovaj jastuk će se prilagoditi vašem telu, čineći sedenje udobnim i podržavajući vašu kičmu.

Obezbeđuje pravilan položaj: Zaboravite na loše držanje! Ortopedski jastuk će automatski“pozicionirati”vašu kičmu, što će vam pomoći da ostanete u pravilnom položaju tokom čitavog dana. Ovo je ključ za sprečavanje bolova u leđima i dugotrajnih problema sa kičmom.

Prevencija bolova: Dugotrajno sedenje može uzrokovati ozbiljne bolove, ali uz ovaj jastuk to neće biti vaša briga. Ortopedski jastuk će se pobrinuti da se bolovi ne pojave, pružajući optimalnu podršku vašem telu i sprečavajući neprijatne posledice.

foto: Promo

Gde možete da ga nabavite?

Nabavite ga ili online OVDE ili pozovite broj 011/6 888 999. Cena je izuzetno povoljna za nešto što će vam toliko koristiti i tako dugo trajati!

Dodatne prednosti

Neklizanje: Ne brinite o tome da će jastuk skliznuti s vaše stolice. Jastuk je dizajniran da ostane na mestu, pružajući vam stabilnost tokom celog dana.

Lako održavanje: Gornji deo jastuka se lako skida i pere, čime se lako održava higijena.

Prenosivost: Jastuk ima praktičnu ručku po sredini, što ga čini lako prenosivim. Možete ga poneti sa sobom na posao i sa posla, ili čak koristiti u invalidskim kolicima za dodatnu podršku i udobnost.

Ne dozvolite da bolovi u leđima i nelagodnost ometaju vaš svakodnevni život iako dugo sedite – poručite već danas svoj jastuk za sedenje ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Bol, Leđa
foto: Promo

(INFO/ Promo)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1362655’, content_type: ‘product’});