07/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DRAMA PRED VENČANJE SA STANISLAVOM! Miona trpi VELIKE BOLOVE, ne može da dođe sebi!

DRAMA PRED VENČANJE SA STANISLAVOM! Miona trpi VELIKE BOLOVE, ne može da dođe sebi!

Večeras je u rijalitiju „Elita“ došlo do neplaniranih problema pred venčanje Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka. Naime, neposredno pre početka ceremonije, Miona je izrazila nezadovoljstvo venčanicom koju je obukla, ističući da je sve bode i žulja.

Miona Jovanović, koja je inače poznata po svom istančanom modnom ukusu, izgleda da nije bila zadovoljna izborom venčanice za ovu posebnu priliku. „Ova venčanica me strašno bode i žulja, ne znam kako ću izdržati ceo dan u njoj“, izjavila je Miona u razgovoru sa cimerima neposredno pre venčanja.

 

Njeni cimeri su odmah pritrčali da joj pruže podršku i pomognu joj da reši ovaj neplanirani problem. Ubrzo je pronađeno rešenje, pa je Miona uspela da se preobuče u drugu venčanicu koja joj je pružala više komfora, omogućavajući joj da se opusti i uživa u svom velikom danu.

Ova nespretnost u izboru venčanice dodatno je podgrejala tenziju koja je već vladala uoči venčanja Mione i njenog bivšeg dečka. Ipak, uz podršku svojih cimera, Miona je uspela da se smiri i pripremi za ceremoniju koja je pratila ovaj nedeljni zadatak u rijalitiju „Elita“.

Iako je došlo do neplaniranih problema pred venčanje, Miona Jovanović je pokazala snalažljivost i hrabrost, te je uspela da se izbori sa izazovima koji su se pojavili. Njena odlučnost i pozitivan stav su joj pomogli da uživa u ovom posebnom trenutku i da ostavi snažan utisak na sve učesnike rijalitija „Elita“.

BONUS VIDEO: