03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DOŠLA ZADNJA VREMENA! Grupa poslanika u Hrvatskom saboru traži hitno upućivanje vojske na granicu sa Srbijom!

DOŠLA ZADNJA VREMENA! Grupa poslanika u Hrvatskom saboru traži hitno upućivanje vojske na granicu sa Srbijom!

Klub hrvatskih suverenista smatra da INFO Hrvatska, suočena sa sve većim prilivom ilegalnih migranata i sve češćim incidentima, treba hitno da preduzme mere za zaštitu svojih granica, uključujući i granice sa Bosnom i Hercegovinom i Srbijom!

U saopštenju ovog kluba, koje su danas objavili hrvatski mediji, članovi ovog poslaničkog kluba ističu hitnu potrebu slanja vojske na granice, istovremeno se zalažući za postavljanje zaštitnih žica.

Upozoravajući na nedavni incident u kojem su ilegalni migranti otvorili vatru na hrvatsku policiju, hrvatski suverenisti ističu da se problem ilegalnih migracija neće rešiti ili barem značajno smanjiti bez primene „odlučnih mera“.

– Hrvatska mora, da bi zaštitila svoje granice i granice Evropske unije, hitno poslati vojsku na granice sa Bosnom i Hercegovinom i Srbijom, a istovremeno početi sa postavljanjem zaštitnih žica, jer je to očigledno jedini način da zaštiti od sve češćih pokušaja ilegalnih migranata da uđu na hrvatsku teritoriju – ističu hrvatski suverenisti.

Ministar Davor Božinović obavestio je ranije danas javnost o pokretanju kriminalističke obrade na okolnosti pucnjave koja se dogodila na području Bosne i Hercegovine. Hrvatski policajci svedočili su ovom incidentu u pograničnom području kod Rakovice nakon što su sprečili grupu ilegalnih migranata da uđu u Hrvatsku.

Karlovačka policija je saopštila i da su njeni službenici prisustvovali pucnjavi u pograničnom području u Koranskom Lugu kod Rakovice.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);