24/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DOKAZI CRNO NA BELO! Sada je jasno da li je Aneli ZAISTA TRUDNA – procurio izveštaj lekara specijaliste! (FOTO)

INFO

Takmičarka „Elite“ Aneli Ahmić juče je napustila rijaliti, kako bi obavila ginekološki pregled u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Osobe koje vode njen profil na društvenoj mreži Instagram su putem storija objavile slike sa ultrazvuka, kao i nalaz lekara, što možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Foto: Instagram.com/aneli_ahmic_official

Slike sa ultrazvuka

Da začepimo svima usta. Tražili ste slike sa ultrazvuka i papir da vidite. Izvolite, dosta mi je više ljudi koji govore da je lažna trudnoća – pisalo je u objavi.

INFO

Foto: Instagram.com/aneli_ahmic_official

Izveštaj lekara specijaliste

Inače, kad se Aneli vratila u „Elitu“, Marko Janjušević Janjuš je poželeo da sazna rezultate, ali ona nije želela da mu otkriva više detalja, osim da je sve bilo u redu.

Hoćeš li mi reći šta je bilo na pregledu? -rekao je Janjuš.

Sve je bilo u redu na pregledu i toliko o tome, neću više da pričam o tome. Pokazao si se u najgorem periodu kao đubre i ne želim ad pričam o tome – rekla je Aneli.

Hajde izađi napolje da porazgovaramo, čuješ li me? Ajde da porazgovaramo napolju, ajde sa mnom – rekao je Janjuš.

Nemam šta da pričam sa tobom, ne želim da izađem i ne želim ni o čemu da pričam sa tobom, nemamo o čemu da pričamo, Janjuše – rekla je Aneli.

Nju je juče napala Bojana Pavlović tokom glasanja za najkoristoljubiviju osobu.

– Janjuš te je više puta zamolio da sednete, ali ti ne želiš, veliki si lažov i folirant i materijalista. Imaš vremena i napolju isto da abortiraš. Non-stop provociraš ljude i broj jedan si koristoljubive osobe, broj dva je Kačavenda, ona je izvrsni manipulator, koristi ljude kako bi joj se šlihtali u dupe. Pokazala je i da je ogovarala Lejdi i da je nju izdala – istakla je ona.

BONUS VIDEO: