19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DOGAĐAJ POVODOM PREDSTAVLJANJA JESENJE PROGRAMSKE ŠEME KURIR TELEVIZIJE – nešto što ćemo dugo pamtiti!

DOGAĐAJ POVODOM PREDSTAVLJANJA JESENJE PROGRAMSKE ŠEME KURIR TELEVIZIJE – nešto što ćemo dugo pamtiti!

Foto: INFO/Nemanja Nikolić

Događaj organizovan sa ciljem promocije jesenje programske šeme protekao je u znaku nesvakidašnjeg predstavljanja novih i već dobro poznatih formata i tv lica INFO televizije. Uz performans, koji je naišao na oduševljenje velikog broja prisutnih gostiju, otvorili smo novu sezonu naše televizije. Velika scena, najsavremenija oprema, tehnika i produkcija, ostavili su jak utisak na sve prisutne zvanice. Događaju su prisustvovali čelnici kompanije WMG, kao i celokupni menadžment, a među gostima našla su se brojni saradnici, partneri i istaknuta imena iz sveta biznisa.


Nakon formalnog dela, koji je završen izlaskom na scenu svih TV lica naše televizije, koji su kroz program na najbolji način predstavili svoje emisije, za šta su nagrađeni ogromnim aplauzom, usledilo je druženje sa prisutnim gostima. U ulozi voditelja programa, našao se Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija INFO televizije i jedan od voditelja Stars specijala, koji je svojim šarmom i virtuoznošću na sceni, još jednom pokazao zašto je uvek najbolji izbor i neizostavan deo ovakvih događaja.


Nova emisija “Komšiluk” prepoznata je kao jedna od onih koju će publika vrlo brzo obožavati. Zanimljiv koncept, tematika mnogima bliska, spoj kulinarstva i humora, na jedan sasvim drugačiji način. Voditeljski trio koji čine Mirka Vasiljević, Radomir Raša Vlačić i Nataša Aksentijević, ulepšavaće vam svaki radni dan u terminima 11 i 23h.


Puls Srbije sa Milicom Marković i Anastasijom Čanović, jedna od omiljenih emisija naše publike ostaje u istom terminu od 12h, a novitet je da ćete umesto radnim danima, ovu emisiju od 5. oktobra moći da pratite svih sedam dana u nedelji. Od ponedeljka do petka, sa vama će biti već dobro poznate voditeljke, Milica i Anastasija, dok ćete se od subote do nedelje u istom terminu “družiti” sa novom voditeljkom Krunom Unom Mitrović, mladom, lepom i javnosti već poznatoj.


Dan ćete i nadalje počinjati uz Redakciju, jutarnji program sa Oljom Lazarević i Snežanom Petrović, glavnom urednicom jutarnjeg programa. Najnovije informacije iz zemlje i sveta gledaćete u našim vestima i dnevnicima, pet minuta pre svih – dakle u pet minuta do punog sata, donose vam Zoran Mihajlović, glavni urednik informativnog programa i njegov voditeljski tim, kom se pridružila Sara Parežanin, takođe novo lice naše televizije.


Jovana Grgurević, u emisiji NI 5 NI 6, nastaviće da razgovara sa gostima o temama koje su uvek u fokusu svakog radnog dana od 16.15. Nešto kasnije popodne, od 19 časova, takođe svakog radnog dana, emitujemo Usijanje sa Silvijom Slamnig i Jelenom Pejović. U novoj šemi biće i svih onih emisija koje ste i do sada voleli da gledate a to su: Crveni karton sa Svetislavom Basarom, Crna hronika sa Jelenom Pejović, Auto TV sa Nikolom Radulovićem, Kviz MOZAIK i Danijela Pantić, kao i emisija “Sa Žikom po Srbiji”, sa Živoradom Žikom Nikolićem.


Za ljubitelje zabavnog programa pripremamo mnogo iznenađenja uz emisije Stars specijal i šarmantni četverac koji čine Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić I Milica Stanimirović, kao i Ljiljanu Stanišić i Dejana Šutanovca i Pusti brigu. Ljilja i Deki će vas zabavljati i uveseljavati u drugačijem studiju od onog na koji ste navikli, uz nove poznate goste svake nedelje od 16.10h.
Uz događaj za pamćenje ulazimo u novu sezonu, puni elana da pružimo našoj puINFOi ono što zaslužuje – najbolje!

(INFO/promo)