23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĐURĐEV: Onaj ko stoji iza umrlice predsednika Vučića priželjkuje moskovski scenario u Beogradu

ĐURĐEV: Onaj ko stoji iza umrlice predsednika Vučića priželjkuje moskovski scenario u Beogradu

Isti oni koji stoje iza lažne umrlice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića stoje iza nedavnog masakra u Moskvi – izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Nije prošlo ni nekoliko dana od terorističkog napada u Moskvi, a neki, ovog puta u Srbiji, a po nalogu tuđeg centra moći, traže da padne krv. Umrlicom prizivaju i priželjkuju skoru smrt Aleksandra Vučića, inače od naroda izabranog predsednika Srbije, političara koji uživa najveći stepen poverenja građana, kao i veliki međunarodni ugled – izjavio je Đurđev.

Ja ću vas sve podsetiti, atentat na kralja Aleksandra Karađorđevića bio je uvertira u kasniji slom države u Aprilskom ratu. Podsetiću vas i na jame i na Jasenovac, na bratoubilački građanski rat i kasniju Brozovu nenarodnu komunističku diktaturu. Slom države, njeno parčanje bilo je planirano paralelno sa planiranjem atentata na kralja – rekao je Đurđev.

Ovaj čin političkog nasilja čije uzroke treba tražiti u političkoj nepismenosti, nezrelosti, ljudskoj gluposti i infantilnosti samih izvršilaca ne samo da je nemoralan, već i opasan. Već duže vreme govorim o namernoj satanizaciji i kriminalizaciji državnog vrha, ovo je samo još jedna akcija u specijalnom ratu protiv Srbije – rekao je Đurđev.

Taj koji stoji iza umrlice, ne onaj ko ju je zalepio, već onaj koji ju je osmislio, verujte mi, taj nam planira rasparčavanje države, planira terorističke akcije i druge subverzije protiv Srbije – zaključio je Đurđev.

BONUS VIDEO