23/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĐULI TREBA NAŠA POMOĆ! Pošaljite 130 na 2407 da pobedi opaku bolest!

ĐULI TREBA NAŠA POMOĆ! Pošaljite 130 na 2407 da pobedi opaku bolest!

Đulnaz Smakaj (2010.) iz Dobanovaca, boluje od spinalne mišićne atrofije. To je neuromišićna bolest, odnosno progresivna bolest mišića. Ustavnovljena joj je u 11. mesecu života. Đulnaz ima i skoliozu, sklona je čestim infekcijama i ne može dugo samostalno da sedi. Đula je imala starijeg brata koji je preminuo u 13. godini života. Bolovao je od iste bolesti, spinalne mišićne atrofije tip2.

Foto: Fondacija Humanost bez granica

Pomozimo Đuli

Đuli su potrebna sredstva za pomogala, elektromotorna kolica, banje, fizikalne trapije, neurološko sedište, toaletna kolica, aparat za aspiraciju, aparat za neinvazivnu ventilaciju, kao i za putne troškove i smeštaj.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Đuli za srećniji život, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS poruku sa brojem 130 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Đuli!

SMS: 130 na 2407

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);