30/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

Đilasovi junaci opet tuku žene

Đilasovi junaci opet tuku žene

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Aktivistkinja Srpske napredne stranke juče je pretrpela fizički napad od strane pristalice Dragana Đilasa.

Aktivistkinja SNS delila je propagandni materijal na Novom Beogradu.

Ona je to radila u okviru predizborne kampanje za izbore koji su na programu u decembru.

Propagandni materijal delila je u reonu Bulevara Mihaila Pupina. Sve je bilo isto kao i svaki put do sada kada je delila materijal, a kako priča izvor, dok nije došla do zgrade koja nosi broj 5.

Todor krenuo pištoljem na devojku

Krenula je da deli materijal, a onda je iz jednog stana izašao muškarac koji je u ruci imao pištolj i krenuo da preti i fizički je napao.

Napad je odmah prijavila policiji, a dva tima Interventne jedinice i patrola sa Novog Beograda  su odmah došli na lice mesta i u stanu su zatekli Todora Zelenovića (42), dok oružje nije pronađeno.

Ovo je ko zna koji napad na aktiviste Srpske napredne stranke do sada. Đilasovi junaci izgleda slepo slede ponašanja svog gazde i lidera.

Izgleda da su njegov fizički napad na tasta, prebijanje životinja,maltretiranje bivše supruge, ali i druženje sa kriminalcima uticali i na ponašanje njegovih birača i pristalica.

Podsetimo, Đilasova NATO opozicija već mesecima vodi kampanju u kojoj svoje političke protivnike nazivaju nasilnicima i siledžijama. Za to vreme jurišnici Dragana Đilasa širom Srbije napadaju kako aktiviste Srpske napredne stranke, tako i građane koji se ne slažu s njima.

Primer toga je napad na Slavicu Ivanović i Zoricu Slavković, aktivistkinje Srpske napredne stranke iz MO SNS Mileva Marić Ajnštajn sa Novog Beograda, koji se dogodio prošle sedmice.

Na ove dve žene, od kojih jedna ima 55, a druga 73 godine, je nasrnuo Đilasov sledbenik koji ih je vređao, omalovažavao, pratio, nasrtao na njih i pretio N1 televizijom.

Ali to nije sve kada je reč o napadima Đilasovaca na aktivistkinje SNS u novembru.

Početkom meseca su dve žene, aktivistkinje Srpske napredne stranke sa Voždovca verbalno i fizički napadnute.

Nasilnik iz pokreta Zeleno levi front i koalicije „Srbija protiv nasilja“ je na žene vikao unoseći im se u lice i pretio „da će da ga zapamte, da će ih juriti po biračkim mestima i da se on ne plaši ničega, jer je privođen 42 puta“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.