20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĐEDOVIĆ UHVAĆEN U ŠIMANOVCIMA TOKOM ŽURKE: Evo šta se dešava sa njegovim ULASKOM u „Elitu 8“ (FOTO)

INFO

Bivši učesnik „Elite 7“ Marko Đedović sinoć je došao u Šimanovce, gde je podržao pevačicu Andreanu Čekić, koja je zabavljala aktuelne takmičare rijalitija. Nakon ovoga, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, a onda potvrdio da u subotu ulazi u „Elitu 8“. Usput je potkačio i Mariju Kulić, sa kojom danima ratuje, a koja bi takođe trebalo da uđe u rijaliti u subotu.

Foto: Instagram.com

Đedović se oglasio nakon obilaska

Važno obaveštenje!!! Bio sam danas u Šimanovcima, da vidim šta se radi, NE STAVIŠE MI NIŠTA U USTA, DIŠEM I NISAM UBIVEN!!! VIDEH SAMO KAKO PAČAVRA PK PO STORIJIMA. DOKAZ NA SLEDEĆEM STORIJU!!! – napisao je Marko, pa nastavio:

Ne dišem, stavili su mi u usta ko SEniši, ubiVen sam. (tačka). Kako ste, debili?!?!?! Stori kači mačak Maci, a Lu ulazi u „Elitu“ u subotu jer JA SAM UBICEN!!! – dopisao je Đedović.

INFO

Foto: Instagram.com

Đedović potvrdio da ulazi u „Elitu 8“

Podsećanja radi, on se i juče obratio Mariji, te najavio njihov ulazak u subotu.

Ne duva se na nos, pačavro. Hajde, nastavi da p*šiš k*rac za pare na storijima jer znaš da ulaziš, ali nema pristanka na ucene! Vi ovoj pijanoj još verujete, a što se duvanja tiče, možeš da se sagneš, kao što si Bebici(znam, Makice, sve, samo malo pranja bilo da bi svoja g*vna pojela za pare) – započeo je Đedović, pa nastavio:

Izvori su ti kao i oni za most. „Pričaju ti“ da sam duvao na nos. Ajde, bre, lažovi nepismeni. Ajd zamlažuj debile još malo, pa od subote u 22 časova p*šenje k*rca i da pojedeš i ova g*vna. Vidimo se! – poručio je Marko putem svog storija.

INFO

Foto: Instagram.com

Prepucavanje Marije Kulić i Marka Đedovića

BONUS VIDEO: