13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĐEDOVIĆ SE OBRUŠIO NA MATORU! Evo šta je otkrio o njenom zdravlju! Jedna stvar mnoge ostavila u šoku!

ĐEDOVIĆ SE OBRUŠIO NA MATORU! Evo šta je otkrio o njenom zdravlju! Jedna stvar mnoge ostavila u šoku!

Bivši učesnik rijalitija „Elita“ Marko Đedović progovorio je o tome u kakvom je odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, pa je objasnio zašto se udaljio od nje. On tvrdi da s njom neko može da bude prijatelj samo ako laže za nju i ako se slaže u svemu što njoj odgovara.

S Matorom možeš da budeš prijatelj samo ako lažeš za nju. Ja 90 odsto stvari za koje se ona pozivala na mene nisam znao, ćutao sam i samo klimao glavom. Ona je osoba koja laže i traži pravdu za sopstvene laži, izigrava žrtvu i sada hoće da joj priča prođe. Ona je uvek od sebe pravila žrtvu – rekao je Đedović za Star, pa nastavio da otkriva informacije o tome u kakvom je zaista stanju Jovana posle izlaska iz „Elite“: 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

 

– Njoj trenutno nije dobro psihički. Ne zato što je luda, nego zato što je bezobrazna. Ona je na terapiji i pored lekova koje pije misli da može da konzumira alkohol četiri sata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

To ostavlja posledice na njeno mentalno stanje. Matora je u emisiji rekla da joj je lekar produžio da koristi antidepresive, a u studiju je iza kamere popila bar pet piva. Iako ima problem sa srcem, njoj to nije bitno. Njoj je nebitno ludilo mozga i posle kad treba da patetiše, snima se s roditeljima i objavljuje na društvene mreže. Moji roditelji sa mnom nisu pili lekove za smirenje, a oni su sa svojima nabili boleštine od stresova. Sve su to uradili svojim roditeljima zbog svog ponašanja. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović

 

BONUS VIDEO: