20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĐEDOVIĆ PROKRVARIO, pa javno zatražio ZAŠTITU! Hitan apel osvanuo na društvenim mrežama! (FOTO)

INFO

Novinar i bivši učesnik rijalitija „Elita 7“ Marko Đedović juče se podvrgao tretmanu hidžama, koji je regulatorna medicinska metoda koja spada u domen male hirurgije. Lokalnim puštanjem krvi deluje se na bazični regulatorni sistem u organizmu, koji je odgovoran za održavanje homeostaze.

Foto: Instagram.com

Marko Đedović na hidžama tretmanu

Đedović se uslikao sa osobom koja mu je radila tretman i objavio fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Nakon toga, Đedović se vratio u stan, a potom se našalio sa svojim pratiocima. Uslikao je svoje ljubimce na krevetu, pa napisao sledeće:

Da li može mene neko da zaštiti? Neko udruženje od ovih napasti?!? Postoji li tako nešto? – našalio se Đedović na svom storiju.

INFO

Foto: Instagram.com

Objava Marka Đedovića

Inače, Đedović je nedavno urnisao svoju bivši prijatelju Jovanu Tomić Matoru, za koju je naveo da „glumi žrtvu“.

Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji glume žrtve, Matora je došla u studio plače… Zašto plače?! Priče da su dobro, a nisu i nikad neće biti. To ne zavisi od okruženja, nego od tebe. Matora je nastavila svoj život dalje, ali se to krije od javnosti. Ja sam rekao u „Narod pita“ da jedna devojka iz njenog stana izbacuje storije, a Matora glumi žalosnu vrbu i kako joj nije dobro. To je Stefani, dete od 19 godina. To je glumatanje žrtava. Ivan stavlja crkve, idu na prave puteve i mole boga, a njima ni bog ne može da pomogne. Aneli mi je rekla da misli da je Matora zaljubljena u Stanislava, slično mi je i Maja skoro rekla. Ona je njega tajno pozvala u stan – raskrinkao je Marko bivše cimere.

BONUS VIDEO: