03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĐANI SA TRIBINA BODRI SRBE SVIM SILAMA! Poznati ujedinjeni za POBEDU!

INFO

Fudbalska reprezentacija Srbije od 21 čas igra prvi meč na Evropskom prvenstvu, a rival joj je selekcija Engleske. Folker Radiša Trajković Đani, jedan je od retkih srećnika koji će meč pratiti uživo iz Gelenkirhena u Nemačkoj.

Ovo je prva utakmica naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu, a svemu je prethodio sukob između navijača iz Engleske i Srbije kome su kumovali albanski navijači. To nije poremetilo podršku naših navijača, a Đani je pokazao svoju predanost time što se uslikao na tribinama pored srpske trobojke sa prijateljima, a u jednom trenutku su pokazali i tri prsta.

Foto: Instagram.com

Đani

 

 

Mnoge javne ličnosti su pružile podršku orlovima, među kojima se istakao i najbolji svetski teniser Novak Đoković. On je uputio video poruku našim fudbalerima, poželeo im sreću i zajednički uspeh, istakavši da su svi navijači uz „orlove“ i da je fudbal, naravno, najvažnija sporedna stvar na svetu.

Đoković je zaključio poruku uz glasan uzvik „Idemo, Srbija!“, što je izazvalo oduševljenje svih srpskih navijača u Gelzenkirhenu. Takođe, i voditeljka Jovana Jeremić, pokazala je kako navija večeras, a predvidela je i rezultat koji priželjkuje.

Očekivanja su velika, a navijači širom zemlje su spremni da pruže podršku našim fudbalerima. Svi se nadaju da će reprezentacija Srbije ostvariti uspeh na Evropskom prvenstvu i učiniti zemlju ponosnom. Spremni smo za večerašnji meč i jedva čekamo da vidimo kako će se naši momci boriti protiv selekcije Engleske. Neka pobedi bolji!

BONUS VIDEO: