08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DIRNUO JE U „ŽICU“! Sloboda Mićalović uživala na koncertu Antonisa Remosa, a evo koga je prvo ZAGRLILA!

Vesti

U okviru prve večeri muzičke manifestacije „Belgrade River fest“ na platou Geozavoda u Beogradu na vodi grčki pevač Antonis Remos održao je koncert pred beogradskom publikom. Posle deset godina u srcu srpske prestonice začuli su se najveći hitovi slavnog Remosa, koji je doneo posebnu emociju i duh mediterana.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Antonis Remos

U njegovom nastupu uživale su mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Sloboda Mićalović. Popularna glumica je u elegantnoj beloj mini-haljini blistala u društvu sestara Dragane i Mirjane i prijatelja. O tome kako se provela na koncertu dovoljno govore fotografije koje je glumica objavila na društvenoj mreži Instagram.

Leskovčani – napisala je Sloboda u opisu fotografije na kojoj pozira zagrljena sa prijateljima i sestrama na koncertu Antonisa Remosa u Beogradu.

 

 

Poznato je da Mićalovićeva odlično peva, pa često voli da se sa prijateljima opusti i tom prilikom lati mikrofona. Svoje glasovne sposobnosti nekoliko puta je pokazivala i na filmu i serijama kroz uloge, a poslednji put veliku pažnju privukla je izvođenjem pesme „Kad zamirišu jorgovani“ zajedno sa Ivanom Bosiljčićem u filmu „Jorgovani“.

Numeru koju u originalu izvode Dino Merlin i Vesna Zmijanac poznati dvojac otpevao je s mnogo emocija, što je dotaklo srca publike, a svojevremeno je Bosiljčić ispričao da je scena u kojoj na žurki posle dodele nagrada za najbolju TV seriju njegov junak Igor zajedno sa svojom suprugom Katarinom (Sloboda Mićalović) izvodi ovu pesmu snimljena bez ponavljanja.

– Scenu smo snimili iz prvog puta. Uopšte nismo vežbali. Mislili smo da ćemo naknadno snimiti u studiju. To što vidite u filmu je najautentičniji mogući momenat. Kompozitori, reditelj, scenarista, producenti kada su videli koliko je to autentično, nisu hteli da kvare novim prepevavanjem i upeglavanjem. Ubeležili smo se baš kako je bilo tad – rekao je glumac.

 

 

 

BONUS VIDEO: