23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DEVOJKA PRONAŠLA NOVČANIK SA 3.500 EVRA! Kad je otišla da ga vrati doživela NEVIĐENI ŠOK!

DEVOJKA PRONAŠLA NOVČANIK SA 3.500 EVRA! Kad je otišla da ga vrati doživela NEVIĐENI ŠOK!

Mnogima se desilo da negde izgube novčanik, pa se često oproste i od izgubljenog novca i ličnih dokumenata. Obično pronalazači uzmu novac, a novčanik i dokumenta bace. Ipak, postoje i oni koji se potrude da vrate izgubljeni novčanik vlasniku.

To je nedavno učinili i jedna korisnica mreže X, ali ju je ono što je usledilo šokiralo.

Našla na ulici mušku pederušu. U njoj 3.500 evra, nešto dinara i lični dokumenti. Odnesem na adresu i umesto „hvala“ napadne me supruga dotičnog kako je gospodin kod mene zaboravio torbicu. U šoku sam – napisala je ova korisnica nekadašnjeg Tvitera.

 

 

U komentarima se javila i gospođa koja je jednom našla novčanik sa 200 evra i dokumentima, našla je vlasnika i vratila mu novac, a on joj je odgovorio da je unutra bilo 300 evra.

– Odneseš u policiju i boli te uvo. Ovako očekivala si čast, a dobila uvredu – navodi se u jednom od komentara.

Javila se na oglas, pa je napala supruga

U isto vreme, jedna devojka je ispirčala i da je sličnu situaciju doživela kada je pokušavala da pronađe i iznajmi stan, tokom studentskih dana.

– Moja situacija: Tražila stan, javila se preko 10 ljudi. Jedno ujutro meni dolazi videopoziv. Žena me napade da sam ljubavnica njenog muža. Rekoh Gospođo, samo stan tražim. Njen muž mi otac može biti po godinama. U tom trenu,on 50+, ja 23 godine. Dan danas mi neugodno – napisala je i prikazala poruke koje je tada dobila.

BONUS VIDEO