28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DETE POKUŠALI DA BOMBONAMA NAMAME U KOMBI? Oglasila se policija, u toku potraga za TROJICOM maloletnika

DETE POKUŠALI DA BOMBONAMA NAMAME U KOMBI? Oglasila se policija, u toku potraga za TROJICOM maloletnika

Beogradska policija istražuje navodni pokušaj otmice dečaka u Zemun polju, o čemu je INFO pisala. Kako saznajemo, u toku je potraga za trojicom mlađih maloletnika koji su, prema prijavi, pokušali da namame dečaka u kombi, a o slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Upozorenje roditeljima da pripaze na svoju decu objavljeno je na društvenim mrežama. Kako se navodilo u objavi, tri muškarca pokušali su da namame dete da uđe u kombi nudeći mu bombone.

– Prenosim poruku jedne majke učenika trećeg razreda. Ne bih da unosim paniku, ali želim da vas upozorim da malo više pripazite na decu i ne puštate ih da se kreću sami po naselju. Moj Uroš je juče oko 18 h išao sam do centra, tačnije da podigne roštilj kod pošte. Kad se vraćao ka kući, kako on kaže, kod crkve zaustavila su ga tri muškarca, dva mršavija i jedan krupniji. Rekli su mu da, ako hoće, uđe u kombi i uzme bombone, ima ih puno – piše u poruci koju su u školske grupe prosledili iz Saveta roditelja.

Novinari Republike ovim povodom kontaktirali su MUP gde nam je rečeno da im je prijava podneta 18. septembra i da se utvrđuju sve okolnosti ovog slučaja. Takođe nam je rečeno da nisu u pitanju odrasli muškarci, već da se prema prijavi radi o maloletnicima.

– Policijska uprava Zemun je 18. septembra dobila prijavu da su trojica mlađih maloletnika ponudila jednom dečaku slatkiše koji su se navodno nalazili u kombiju koji je bio parkiran u blizini. Nije bilo nikakvih pretnji. Policija je odmah izašla na teren, ali na licu mesta nije zatekla nikoga. Utvrđuju se sve mere i radnje i radi se na utvrđivanju okolnosti ovog događaja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo za maloletnike – navode u policiji.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);