04/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DESINGERICA NE MOŽE BEZ MAJE NI NA PORODIČNOM ODMORU? Supruga Nevena će odlepiti od BESA kada bude saznala šta je radio iza njenih leđa!

DESINGERICA NE MOŽE BEZ MAJE NI NA PORODIČNOM ODMORU? Supruga Nevena će odlepiti od BESA kada bude saznala šta je radio iza njenih leđa!

Naša najpoznatija starleta Maja Marinković našla se u žiži skandala sa reperom Desingericom, a sada se pojavila na društvenim mrežama nova provokacija koja će po svemu sudeći upropasti njegov porodičan odmor.

Naime, na Instagram profilu Desingerica je objavio nekoliko storija na kojima je snimio gumu za plivanje, zbog čega se na društvenim mrežama pokrenula lavina komentara da je ovo bila samo poruka upućena Marinkovićevoj. Poznato je da je Maja nedavno odradila operaciju povećanja zadnjice, zbog čega se ne odvaja od gume, te je čak nosi i u restoranima, kako bi mogla da sedi.

Zbog toga su mnogi pomislili da je Desingerica poslao Maji poruku da i na porodičnom odmoru sa suprugom Nevenom ne prestaje da misli na nju.

“Lepa Nena sedi i gleda kako on šalje poruku Maji”, “Supruga će ih zajedno uništiti”, “Ovom će Maja doći glave”, “Maja ne može bez gume, a Desingerica bez Maje”– bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenim meežama.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);