08/06/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DANAS TAČNO U 17:53 ČASOVA STIŽE VAŽAN ASTRO DOGAĐAJ: Moći ćete da STEKNETE BOGATSTVO, evo i kako

DANAS TAČNO U 17:53 ČASOVA STIŽE VAŽAN ASTRO DOGAĐAJ: Moći ćete da STEKNETE BOGATSTVO, evo i kako

Mlad mesec, Foto: Profimedia

Nakon pomračenja Meseca u Škorpiji, koje simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, očekuje nas mlad Mesec u Biku danas tačno u 17: 53 časova.

Mlad Mesec odigraće se u zemljanom znaku Bika, koji predstavlja sigurnost i materijalne vrednosti, što znači da možemo da iskoristimo ovu energiju.

Za razliku od pomračenja, koje ukazuje na kraj, mlad Mesec donosi nove početke, tako da treba da iskoristite ovaj momenat.

Bik je zemljani znak koji se povezuje s čvrstim temeljima, praktičnošću, materijalnim stvarima i senzualnošću. Kada se Mlad mesec odvija u ovom znaku, to može doneti naglasak na materijalne aspekte naših života, kao što su finansije, posao, posedovanje i sigurnost.

Ovaj položaj Mladog meseca može doneti i pojačanu pažnju na senzualnost i zadovoljstvo čulima. Može se javiti veća potreba za udobnošću i uživanjem u fizičkim senzacijama. Ljudi mogu biti više usmereni na uživanje u hrani, umetnosti, muzici ili drugim aktivnostima koje ih ispunjavaju emotivno i senzualno.

Mlad Mesec u Biku je odličan za novac

Inflacija, Novac, Dolar
foto: Profimedia

Takođe, Mlad mesec u Biku može biti povoljan period za postavljanje temelja u finansijskim pitanjima. Može biti dobar trenutak za planiranje i postavljanje ciljeva u vezi sa novcem, kao i za pregledavanje svojih finansijskih navika i stvaranje stabilne osnove za buduće bogatstvo.

Novac

Ovaj astrološki događaj može doneti i naglašavanje praktičnosti i stabilnosti u drugim područjima života. Možda ćete biti motivisani da se posvetite svojim obavezama, organizujete svoje vreme i stvorite red i ravnotežu u svakodnevnom životu.

Tri znaka su na udaru

Mlad Mesec u Biku povoljno će delovati na Bikove, Device i Jarčeve. Sa druge strane znakovi kao što su Škorpije, Lavovi i Vodolije neće dobro reagovati na uticaj mladog Meseca u Biku.


Škorpija

Mlad Mesec donosi vam novu fazu partnerstva. To može da se odnosi i na poslovnog partnera, ali i nemogućnost pronalaženja kompromisnog rešenja. Snažno ćete se braniti od bilo kakvog nametanja ideja.

Lav

Mlad Mesec donosi vam nova dešavanja na radnom mestu i nove smernice u karijeri. To vam se neće dopasti, ali ćete uvedite da nešto mora da se menja. Moguća je promena radnog mesta.

Vodolija

Mlad Mesec u Biku u četvrtom polju donosi vam porodična dešavanja. Moguće je da pokušavate da rešite pitanje stana i ovaj aspekat može da vam donese novu mogućnost. Ipak, pošto je u Biku, to neće proći bez komplikacija.

(INFO/INFO)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1290425’, content_type: ‘product’});