19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DANAS SE SVE REŠAVA! Nakon Terzinog skandala na žurci, trudna Milica Veličković se odlučila NA OVAJ KORAK!

DANAS SE SVE REŠAVA! Nakon Terzinog skandala na žurci, trudna Milica Veličković se odlučila NA OVAJ KORAK!

U Beloj kući vladala je prava euforija povodom proslave 30. rođendana Pink televizije. Ukućani su bili vidno uzbuđeni zbog ovog značajnog jubileja, a posebnu pažnju prisutnih i gledalaca privukao je Borislav Terzić Terza, koji je uhvaćen kako se mota oko Sofije Janićijević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Terza i Sofija na žurci

Tokom njihovog razgovora, prema onome što su kamere rijalitija uspele da zabeleže, Terza je otvoreno pokazivao interesovanje prema Sofiji, upitavši je: „da li radimo nešto“, što je jasno ukazivalo na njegovu želju za bližim kontaktom. Sofija je, s druge strane, ostala prijateljski nastrojena i naivno je stajala pored njega, što je dodatno pojačalo interesovanje svih za njihov razgovor.

Terzin pokušaj udvaranja Sofiji brzo je postao glavna tema među ukućanima, kao i među publikom, koji su o ovom neobičnom dijalogu pričali i komentarisali ga. Interesovanje javnosti dodatno je poraslo, a prisutni su s pažnjom pratili svaki trenutak ove situacije. Njihov dijalog privukao je pažnju ne samo učesnika proslave već i gledalaca, te su se pojavili brojni komentari i reakcije na Terzino ponašanje.

Foto: Instagram.com/_tko.tu.koga_

Milica Veličković

Ponašanje Borislava Terzića izazvalo je brojne reakcije među ukućanima, ali i kod njegovih bliskih osoba. Posebno je bila zapažena reakcija Terzine trudne verenice, Milice Veličković, koja je najavila da će se danas oglasiti putem društvenih mreža. Nema sumnje da će Milica imati snažnu reakciju na ponašanje svog verenika u rijalitiju, što dodatno doprinosi pažnji koju ovaj događaj privlači u medijima i među fanovima popularnog rijalitija.

BONUS VIDEO: