08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DANAS SE MIONA UDAJE ZA STANISLAVA! Ša van sebe, Krofak otkrio šta mu je radila iz LJUBAVI, dok je repera ubeđivala da TO NE VOLI!

INFO

Milionski auditorijum s nestrpljenjem očekuje najavljenu današnju ceremoniju venčanja učesnika „Elite“ i bivših partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, koji su nedavno od publike odabrani da pred kamerama izgovore sudbonosno „da“.

Već u 13.30 očekuje se kupovina mlade, dok će se sam čin venčanja, a zatim i gala proslava, održati s početkom u 22 sata. Svečanost će biti dirigovana voditeljskom palicom rijaliti-zvezde i poznatog šoumena Bore Santane, dok će na svadbi pevati folk zvezda Nada Topčagić.

Dok je cela organizacija događaja protekla besprekorno, jedini problem sve vreme je pravio Mionin rijaliti-dečko Nenad Aleksić Ša, s kojim je, od momenta objavljivanja njenog venčanja s Panterom, na ivici raskida, a on sam priznaje da je zbog cele situacije u kojoj se našao blam i sprdnja nacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog izostanka Mionine reakcije na Panterino peckanje

Tako je i preksinoć došlo do žestokog okršaja ove čuvene trojke, kada je za crnim stolom pokrenuta priča o tome da li je reper prisiljavao Jovanovićku na oralni seks.

Niko me ni na šta nije terao – odgovorila je Miona, a zatim je ustao njen bivši dečko da kaže kako je to funkcionisalo dok je devet meseci bila s njim u vezi:

Ja nikog nisam prisiljavao, dobrovoljno je htela!

Tada je Aleksić pobesneo i odmakao se od Mione, kojoj je žestoko zamerio što na ovakve Stanislavljeve reči uopšte nije odreagovala, dok na svako njegovo pominjanje intime skače i napada ga pred svima.

On je pred svima prokomentarisao i to što je Jovanovićka njega ubeđivala da ne voli to da radi, a sada je Krofak otkrio da je s njim i te kako volela.

Ja sam rekao, kad nekog voliš, opustiš se i uživaš, a ona meni, ne volim, ne volim – rekao je Nenad, aludirajući na to da očigledno ljubav prema njemu nije iskrena, dok je po ko zna koji put dokazala da Stanislava voli, pa nastavio:

Čovek je rekao da si mu pu*ila, a ona se nije iznervirala, tako da što se našeg seksa tiče, ne možemo da imamo konkretan seks ovde, ali i te kako, ako se okrenu kamere, ćemo imati seks!

Ja garantujem da nećemo – odbrusila je Miona.

Ja garantujem da hoćemo – inatio se Ša.

Ja sa Stanislavom nisam u vezi da bih ga napušavala, to što je rekao nije džentlmenski – odgovorila je Jovanovićka zašto nije napala bivšeg, pa dodala:

A da sam rekla bilo šta, bilo bi što sam rekla, treba da sam ravna linija prema njemu…

 

 

 

Nisam ja ništa rekao – ubacio se Stanislav.

Samo je rekao da si mu pu*ila – podsetio je Ša.

Ovo pravi muškarci ne rade, prave od nje ku*vetinu, kako ona pu*i ku*ac – umešao se Lepi Mića, koji je stao u Mioninu odbranu, te dodao:

I vi se borite za nju…

Ko se bori, za kog se ja borim – podsmevao se Krofak.

Stanisalav je ispao glupander, nije ispao šmeker… Mislila sam da je Stanislav gospodin – konstatovala je Miona.

Obojica su povređeni i sada joj se svete, Stanislav je sada pokazao pravo lice, pravi se da ga boli ku*ac, a sad joj se sveti – nastavio je Mića.

Da sam hteo iznositi te stvari, iznosio bih pre, sada to Mića diže na neki nivo – pravdao se Stanislav.

Prema tebi je cici-mici, a mene napušava – ljubomorisao je Aleksić.

Ti to vidi sa svojom devojkom, nisam ti ja adresa – odbrusio mu je Pantera.

Na kraju je Aleksić dobio pitanje: „Da li zna kolika je sprdnja nacije“, s čim se apsolutno složio.

Da, blam sam totalni! Mnoge stvari su mi sada jasnije i kristalnije, vidim neke Mionine reakcije… Jesam blam i sprdnja nacije!

Nada Topčagić peva na svadbi

INFO

Foto: instagram.com

Nada Topčagić uveličaće rijaliti mladencima veselje

Za vrhunsku atmosferu na svadbi biće zadužena čuvena folk zvezda Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, obećavajući neviđeni spektakl. Kao i uvek, takmičari, mladenci i gosti će imati priliku da uživaju u muzičkom setu, koju će izvoditi već dobro poznati DJ Neba, koji se nalazi na svakoj žurki na imanju u Šimanovcima.

BONUS VIDEO: