01/06/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DA VAM SE NE ŽURI NA MITING?! HAOS U KLINIČKOM CENTRU: Sestre maltretirale polupokretne pacijente na Ortopediji

DA VAM SE NE ŽURI NA MITING?! HAOS U KLINIČKOM CENTRU: Sestre maltretirale polupokretne pacijente na Ortopediji

Nezapamćen skandal u Kliničkom centru Srbije! Polupokretni pacijenti doživeli su danas niz neprijatnosti kada su se sestre Ortopedije i osoblje zaposleno u KC obrušili na njih dok su tražili medicinsku pomoć:

Da vam se ne žuri na miting?! Da nećete možda tako jedva pokretni na miting SNS-a?! Gde vam se žuri?! Jeste li iz SNS-a?

Građani koji su se javili redakciji 24sedam, užasnuti nekulturom zaposlenih sestara i osoblja u Kliničkom centru Srbije, izrazili su nevericu i ogorčenje zbog ovako skandaloznog ophođenja prema njima.

Zar je moguće, vide u kakvom smo stanju došli na Ortopediju, da nas vređaju, ponižavaju i propituju da li smo članovi SNS-a? Je l’ se zdravstvena pomoć ukazuje na osnovu političkog opredeljenja? – kaže pacijentkinja koja je doživela pravu torturu na Ortopediji i dodaje:

Ovo nema nigde! Ovakvo ponižavanje nisam doživela nikada za svog života! Jedva hodam, a oni mi se obraćaju na tako ponižavajući način! Neko od osoblja je prokomentarisao, jasno sam čula: „Došli da ih popravimo da mogu na miting.“ Sramota!

Drugi pacijent, koji je došao da skine gips s noge, slično se „proveo“: „Je l’ i ti žuriš na miting SNS-a?“

Ne znam šta bih rekao, osim da je ova vlast, umesto što je uložila u bolnice i opremu, možda trebalo da uloži u obrazovanje ovih ljudi. Džaba nam sve ovo kad nas ovakvi neguju.

Redakcija 24sedam je uputila mail s pitanjima načelniku Ortopedije i direktoru Kliničkog centra da li su upoznati sa ovim skandaloznim događajem i kakav je njihov stav, kao i koje korake će preduzeti povodom ove situacije.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);