24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DA SE SRCE OTOPI! Pogledajte najemotivniji trenutak danas u Pambukovici – predsednik Vučić zagrlio najmlađeg meštanina! (FOTO)

DA SE SRCE OTOPI! Pogledajte najemotivniji trenutak danas u Pambukovici - predsednik Vučić zagrlio najmlađeg meštanina! (FOTO)

Danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao selo Pambukovicu koje se nalazi u opštini Ub, unutar Kolubarskog okruga, a veliki broj meštana okupio se da ga dočeka.

INFO je bila na licu mesta i njegovu posetu prenosili smo iz minuta u minut.

ZabeležilI smo i nekoliko najemotivnijih momenata, kada su starije meštanke grlile i zahvaljivale predsedniku na dolasku, a posebno je emotivan bio trenutak kada je predsednik Vučić u naručje uzeo bebu sa šajkačom i pozdravljao najmlađe Pambukovčane.

Kako je to izgledalo, okom objektiva Republike pogledajte u sledećoj galeriji:

Podsećamo, predsednik Srbije danas je bio u Pambukovici, mestu nadomak Uba, gde je razgovarao sa meštanima i obratio im se, obećavši nova ulaganja u izgradnju puteva.

– Pre svega svima hvala, meštani Pambukovice! Došao sam ovde, ne prvi put, treći put, ali jedan smo put uradili, a dva nismo kako valja! Hvala domaćini što ste se setili, ono što moramo da uradimo je put ka Ubu, 12 km. I meni je auto odskočio kao da je na trapolini. Drugio deo od Valjeva, Šapca, prema Koceljevi, to će biti više para, 250 miliona – istakao je Vučić.

– Za 7 dana kreće izgradnja puta ka Ubu – istakao je predsednik.

Predsednik Vučić je podsetio da je njegova lista tu dobila 81 odsto glasova.

– Ljudima se podrazumeva da se napravi put. Da li je normalno da se čeka decenijama? Da je normalno, uradili bi svi svaki put. Imamo mnogo Pambukovica u Srbiji. Suština je da moramo da imamo jaku državu, a ljudi se toga sete kada prođe vreme. Sve čekamo da nam država nešto završi, a kad ne završi, neretko i psujemo državu. Nije to jednostavno i lako. Tražićemo nekoliko milijardi da ulažimo u puteve, ne samo u auto-puteve, već i lokalne puteve, to je važno svakom seljaku – dodao je on.

BONUS VIDEO