22/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

DA LI SRBIJA IZVOZI ORUŽJE U UKRAJINU!? Vučić odgovorio na napad tajkunskih medija!

DA LI SRBIJA IZVOZI ORUŽJE U UKRAJINU!? Vučić odgovorio na napad tajkunskih medija!

Aleksandar Vučić je rekao da je to notorna laž. 

– Pojavi se stručnjak i kaže, znate Rusi su vrlo osetljivi na te trikove i prevare i sad su Rusi provalili izdajnički režim u Srbiji i biće oštra reakcija. Dakle američko-luksemburška televizija, tajkunska, pusti onog kog je sama nazivala fašistom, pusti da nam kaže da smo krivi što naoružavamo Ukrajinu – rekao je Vučić i nastavio:

– Šta je u stvari istina? Reč je o partiji municije koja je završila u Turskoj. Kakvu god municiju da izvezete bilo gde pojaviće se u Siriji, Maliju, negde gde se ratuje. Mi smo sve zakone poštovali, ništa nismo pogazili, sve je člisto kao suza, i naravno da nisu bile u pitanju ni Rusija ni Ukrajina.

– Ako izvozite u mnoge zemlje, postoje trgovci, može da završi u Ukrajini ili Rusiji. Mi moramo da prehranimo ljude, naša ekonomija mora da napreduje. Mi proizvodimo oružje, ne štikle za cipele, pa šta sada da radimo? Jesmo li pogazili neki zakon, pa ne. Ali oni su setili „sad ćemo mi da prijavimo Rusiji Vučića“. Dođe mi da izdam saopštenje, svima koji tako jedva čekaju da prijave Srbiju da se malo zaustave. Ta Srbija je najlepša, ona nam je dala sve u životu. Budite nekada na strani Stbije, a ne protiv nje. A ne, nismo mi pritiv Srbije, mi smo protiv sebe, jer na strani Srbije je samo onaj ko više voli Rusiju ili Ameriku i Brisel od Srbije. Dosta više sa tim tupavim pristupom.

Bonus video:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);