15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DA JE MOJ DEČKO SVAŠTA BIH MU RADILA! Poršelina savetuje Anitu, ona odlučna da se ne miri sa Anđelom! (FOTO)

DA JE MOJ DEČKO SVAŠTA BIH MU RADILA! Poršelina savetuje Anitu, ona odlučna da se ne miri sa Anđelom! (FOTO)

Učesnica Elite Anita Stanojlović u velikoj je svađi sa dečkom Anđelom Rankovićem, ali kako ne zna da li bi prešla preko čarkica koje su imali, posavetovala je cimerka Slađa Lazić Poršelina. 

Naime, iako Anita nije sigurna šta je tačan razlog toga što joj Anđelo trenira živce, pokušale su zajedno sve da rastumače.

Ne znam koliko još mogu da trpim Anđela. Mnogo je počeo da me nervira, a ni on, ni ja ne znamo razlog svađe. To nema nigde! Verujem da će to sve da se sredi, ali nekad imam utisak da ne mogu da ga trpim – rekla je Anita, da bi se Slađa nadovezala:

– Ne branim ga. Samo kažem da mu je teško. Morate da se pomirite. Kad si besna, pričaj sa mnom. Nemoj da se svađaš sa njim. Šta je uradio, pa si tako besna? Da je to moj dečko znaš šta bih mu radila! Ne bih sigurno dozvolila da me ovako zeza. Ti si drugačija, svakako mislim da ti treba strpljenja za sve ovo. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Inače, dok su paru cvetale ruže u vezi, Anđelo je Aniti rekao da je mogao po šest puta za noć da ima intimne odnose sa partnerkama. 

– Nekad sam mogao i šest puta za noć! To se desilo sa jednom devojkom koja me mnogo privlačila, ali smo se mnogo svađali. Neverovatno mi je da je takva hemija bila među nama, a ovako mimo kreveta nismo mogl ida funkcionišemom – pričao je Anđelo, a Anita je pokušala da iskopa ko je bivša devojka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.