24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ČUVENA GLUMICA PRONAĐENA MRTVA: Uzrok smrti zavijen velom MISTERIJE, telo odmah poslato na OBDUKCIJU!

ČUVENA GLUMICA PRONAĐENA MRTVA: Uzrok smrti zavijen velom MISTERIJE, telo odmah poslato na OBDUKCIJU!

Robin Bernard, dugogodišnja glumica „Opšte bolnice“, najduže serije na svetu, preminula je u utorak u 64. godini. Kako je navedeno u saopštenju za medije iz kancelarije šerifa okruga Riversajd, glumica iz poznate sapunice pronađena je mrtva na „otvorenom polju iza jednog poslovnog objekta“ u San Hasintu, Kalifornija, u utorak u ranim jutarnjim časovima.

Patolog okruga Riversajd izjavio je da uzrok smrti još uvek nije utvrđen, te da će obdukcija biti obavljena u sredu. Međutim, rezultati toksikologije neće biti poznati još nekoliko nedelja. Ipak, portparol kancelarije šerifa istakao je da se ne sumnja na zločin.

Robin Bernard je imala niz manjih uloga tokom 1980-ih i 90-ih, ali je najpoznatija po svom dugogodišnjem angažmanu u popularnoj sapunici „Opšta bolnica“, gde je tumačila lik Teri Brok. Njen rad u ovoj seriji obeležio je njenu karijeru i ostavio neizbrisiv trag u svetu televizijske zabave.

Bernardova smrt je izazvala tugu i šok u svetu zabave, dok su se fanovi i kolege glumice opraštali od nje putem društvenih mreža. Njen doprinos televizijskoj industriji ostaje značajan, a sećanje na nju će sigurno živeti kroz njene uloge koje su obeležile jedno vreme u istoriji televizije.

Njena poslednja uloga na ekranu bila je u filmu „Glasovi iz srednje škole“ iz 2002. godine, gde je igrala ulogu psihologa. Kasnije se povukla sa medijske scene i verovalo se da je vodila miran život u San Hasintu.

BONUS VIDEO: