08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

COKO, NISI BOLESNA DA OVO TRPIŠ: Ivan Marinković pobesneo, pa Lakićevoj ženi OTVORIO OČI, Nikola plakao, više nema NAZAD!

COKO, NISI BOLESNA DA OVO TRPIŠ: Ivan Marinković pobesneo, pa Lakićevoj ženi OTVORIO OČI, Nikola plakao, više nema NAZAD!

Nakon što se Coka Lakić oglasila povodom flertovanja svog supruga Nikole Lakića sa Lejdi Di, Ivan Marinković joj je u „Eliti“ pružio podršku, pa opleo po cimerki koja hoće da uništi njihov brak.

Foto: printskrin

Nikola Lakić potpuno izgubio kompas sa Lejdi Di

Naime, on je svojim zapažanjem samo dolio ulje na vatru, te ohrabrio Coku da ne trpi to što svi svojim očima mogu da vide i unutar Bele kuće i pokraj malih ekrana.

Izbegavam da je komentarišem zato što krešti po ceo dan po kući, misli da je to zanimljivo i da iritira ljude, izbegavam da takvim ljudima dajem na značaju. Njihov odnos mi deluje katastrofa, oni su izgubljeni slučajevi, ako misli da je njegova žena bolesna, ja je ne znam takvu, ako je njegova žena takva da može da trpi sve ovo. Žena se verovatno katastrofalno oseća, on je pre 15 dana plakao Slađi pokušavši da izvuče informaciju kako to Coka gleda, dečko je debil klasičan – rekao je Ivan.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Coka Lakić je imala priliku da se suoči s mužem tokom novogodišnjih praznika

Podsetimo, Coka se ponovo oglasila i poručila da je ona, na osnovu onoga što vidi i što komentarišu ostali učesici rijalitija, spremna na svaki scenario, ali da je isto tako kao majka Lakićevog deteta, tu za svog i dalje zakonitog supruga, pre svega kao prijatelj.

S obzirom na to da imaju zajedničko dete, ona ne želi zlu krv između njih, ali priznaje da kao žena nije imuna na ono što njen muž radi pred kamerama sa drugom ženom.

Uprkos tome što se Nikola i Lejdi Di sve vreme pozivaju na prijateljstvo, njihovo ponašanje ipak ukazuje na to da su probili tu granicu i da nije lepo što njegova žena napolju to mora da gleda. 

BONUS VIDEO: