Foto: instagram.com/elenakaraman.essenceofliving

Ćerka dizajnerke Verice Rakočević, Elena Karaman svojevremeno je otkrila kako je izgledalo preseljenje u Valensiju, brak sa Peđom Mijatovićem i gubitak sina.

Ona je pre izvesnog vremena progovorila o braku sa fudbalerom Peđom Mijatovićem i bolesti sina Andreja koji je preminuo kada je imao 13 godina.

 

 

„Iako mi ni na kraj pameti nije padalo da se udam, bila sam prva iz generacije koja je to učinila. Pa čak ni danas, posle takvog iskustva, sebe nikako ne mogu da zamislim unutar takve institucije kakva je brak. Jedino sam oduvek silno želela da imam puno dece, da razlika u godinama između njih bude mala i da ispod božićne jelke stoji brdo poklona. Ali, meni ništa u životu nije bilo onako kako sam planirala. Peđu sam upoznala slučajno jednog aprila u sada već legendarnom restoranu ‘Knez’. Završavala sam Trinaestu beogradsku gimnaziju i kao večiti kampanjac pred sam kraj godine borila se sa Spinozom, Dekartom i Hegelom. Tako je verovatno nastala priča kako Peđa čita Aristotela, prava istina je da mu je on tada u stvari bio jedini rivali“, pričala je Elena.