21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ĆERKA IZVREĐALA STANISLAVA U LAJVU, MAJA UČESTVOVALA U SVEMU! Vanesa žestoko isprozivala oca, pa mu očitala bukvicu!

INFO

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera postali su aktivni na TikToku, gde gotovo svake večeri imaju lajv i komuniciraju sa fanovima, a sinoć je u istom učestvovala i njegova ćerka, Vanesa, koja je po svemu sudeći prihvatila Maju, iako je pre otvoreno govorila da ne podržava njihovu vezu.

Naime, Maja je primetila da se na Stanislavovom profilu nalaze samo loši komentari na njen račun, pa je odlučila da preduzme mere, a Krofak je odmah reagovao i blokirao „moderatora“, koji je radio protiv njih:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

– Sve negativno o meni na tvom profilu. Ma, to je neka budala… – rekla je Maja.

– Moram je blokirati sad – govorio je Stanislav.

– Ti si dao tako nekom random profilu da ti vodi… Koja si ti budala – prokomentarisala je Vanesa, Stanislavova ćerka.

 

 

Podsetimo, Stanislav je otkrio da je kupio novu nekretninu čija vrednost prelazi 140.000 evra. Ova investicija je, kako se ističe, rezultat uspešne sezone u rijalitiju koja mu je omogućila da ostvari svoje ambicije i obezbedi sebi luksuzan dom, ali imnoge druge stvari koje je želeo u životu.

Krofak se nedavno pohvalio svojom novom kupovinom – prestižnim automobilom Poršeom 911 koji je privukao veliku pažnju zbog činjenice da je za osnovnu verziju potrebno izdvojiti oko 200.000 evra. Ipak, iako je automobil izazvao uzbuđenje među njegovim obožavaocima, ono što je najviše zanimalo publiku je situacija u njegovom privatnom životu. Naime, njegova ćerka Vanesa Krofak podelila je sa svima kako uživa u vožnji novog automobila zajedno sa svojim ocem, a nakon toga su se opuštali i na plaži. Ova scena deluje idilično, ali je Maja Marinković, Stanislavova trenutna devojka, bila potpuno odsutna iz zajedničkih porodičnih trenutaka.

BONUS VIDEO: