23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„CEO OVAJ DEO BEOGRADA I SRBIJE IZGLEDAĆE POTPUNO DRUGAČIJE U NAREDNIM GODINAMA“ Predsednik Vučić o Nestle fabrici (FOTO)

"CEO OVAJ DEO BEOGRADA I SRBIJE IZGLEDAĆE POTPUNO DRUGAČIJE U NAREDNIM GODINAMA" Predsednik Vučić o Nestle fabrici (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prisustvovao danas svečanom otvaranju nove fabrike kompanije Nestle u Beogradu.

A na svom Instagram profilu se oglasio i sam predsednik Aleksandar Vučić:

Švajcarska preciznost i marljivi sprski radnici napravili su divnu i modernu fabriku, koja ima fantastičan inovativan pristup proizvodnji hrane i od koje svi mogu da uče. Hvala vam što se izabrali Srbiju, što ste nas stavili na mapu Nestle-a i što našu zemlju predstavljate na najbolji mogući način. Za nas ovo pravi razliku i zato želimo da privučemo još švajcarskih investicija, da nastavimo regionalno povezivanje, da uklanjamo barijere i podstičemo slobodu kretanja robe, kapitala i usluga. Ceo ovaj deo Beograda i Srbije izgledaće potpuno drugačije u narednim godinama. Očekujemo dalja ulaganja kompanije @Nestle i želim vam mnogo uspeha! Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju nove fabrike kompanije Nestle u Beogradu – napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

 

On prelazi preko svih životnih prepreka i pravi giganta u fabrikama. Sve je bilo protiv njega, i tako je apotekarski pomoćnik postao ostvaren čovek i humanitarac. Takav čovek, bi trebalo da prestavlja savršeni uzor za promenjenu Srbiju, inovativnu, inventivnu i humaniju – rekao je Vučić. 

Pre dve godine smo došli da otvorimo radove i nismo bili nešto uzbuđeni, ali su Švajcarska preciznost i srpski radnici su uradili nešto dobro, kvalitetno i precizno, dodao je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: