20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

CELA SRBIJA JOJ SE SMEJE, ŠA JOJ DIŽE REP: Mioni ovo i roditelji zameraju, a njen dečko joj dao podršku za NAJGORU MOGUĆU STVAR (FOTO)

INFO

Učesnica „Elite“ Miona Jovanović gostovala je u emisiji „Narod pita“ u kojoj se prema gledaocima dosta ružno i arogantno ponela čim bi krenuli s nekim kritikama upućenim njoj. 

Na to su joj mnogi sugerisali, ali ona bi nastavila još više da im prkosi.

Tako je jedna gospođa koja se uključila u program kako bi komentarisala njenu situaciju sa Stanislavom Krofakom sa kojim je sinoć u studiju Pinka imala suočavanje, te javno iznela svoje mišljenje da Miona nije nikakva posebna lepotica, iako je zgodnjikava.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović se sinoć suočila sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom

Gledateljka nije ni stigla da završi rečenicu, a Miona joj je upala u reč i počela samu sebe da hvali:

Gospođo, ja sam riba i po, a u faci sam prelepa – izgovorila je Jovanovićeva puna sebe na opšte zgražavanje nacije, na šta joj je i pomenuta gospođa ukazala.

Međutim, njen dečko Nenad Aleksić Ša, koji je sinoć učinio sve da ispadne šmeker, pa je Mionu samo dovezao do zgrade Pinka i ostavio da se sama suoči sa svojim bivšim, upravo ju je podržao za ovakvo ponašanje, pa je u svojoj Instagam priči objavio njenu sliku sa pomenutim arogantnim stavom i u opisu napisao: „Gospođentina“.

INFO

Foto: printskrin instagram

Miona Jovanović ima podršku svog dečka Nenada Aleksića Ša

Između ostalog, zbog sličnog ponašanja Mionina porodica se zgražava i na repera, koji se uglavnom sam hvalio, a u odnosu sa Jovanovićevom je uvek nastojao da joj on odrežuje pravila i drži je pod svojom kontrolom.

BONUS VIDEO: